Internationaal Intern Commerciele Bediende ()

Beschrijving:

Voor een bedrijf actief op internationaal niveau in de chemische sector in Wilrijk zijn wij op zoek naar een commercieel bediende.

Na een grondige training zal u in de binnendienst verantwoordelijk worden gesteld voor het “order-to-cash” proces, waarbij u de bestellingen van klanten opneemt en in SAP ingeeft. U zal daarenboven erop toezien dat de levering correct gebeurt. Hiervoor zal u intensief samenwerken met de verschillende departementen zoals de logistieke afdeling, sales, service centers, … en dit op verschillende locaties. U bent verantwoordelijk voor het orderverwerkingsproces door middel van SAP. Daarenboven geeft u klachten in en volgt u deze op. U versterkt de relatie met de klant door het opbouwen van klanten en productkennis. U zal werkzaam zijn in een sterk team dat ISO-gecertificeerd is en dat werkt volgens het “empowerment” principe.

 

 

 

 

 

U hebt een ervaring in customer service . U heeft een zeer goede kennis kennis van  het Nederlands, Engels en Duits . Spaans is een pluspunt. U beschikt over een commerciële ingesteldheid en houdt ervan om met een hands-on-mentaliteit klanten te benaderen.
Pro-activiteit, klantgerichtheid en teamgerichtheid vormen voor u belangrijke kernwoorden. U beheerst het programma SAP.

 

U mag rekenen op een intensieve en grondige opleiding binnen een internationaal bedrijf.
Daarenboven ontvangt u een aantrekkelijke verloning!

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *