INTERNATIONAL PAYROLL CONSULTANT (m/v) – BRUSSEL ()

Beschrijving:

Wie zijn we?

De medewerkers van de groep Partena helpen starters, ondernemers en ondernemingen bij het opzetten van hun activiteiten en bieden hen begeleiding en advies overeenkomstig hun sociaal statuut en personeelsbeheer.

Meer dan 60.000 werkgevers en 142.000 zelfstandigen doen een beroep op onze experts. Met betrouwbare oplossingen op maat maken we hen het leven makkelijker.

Human Resources en klantgerichtheid zijn je tweede natuur? Dimona, DmfA, lonen, verlof en premies klinken niet als Chinees voor jou? Je goochelt met de Belgische wetgeving? Internationale wetgeving is een pluspunt. Voor klanten doe je alles? Je helpt graag mee met de lancering van nieuwe diensten? Dan ben jij de geknipte persoon voor ons team!

Je hebt al een payrollervaring van 2 jaar achter de rug? Je werkt efficiënt en nauwgezet? Je kan omgaan met stress en je houd je aan de vooropgestelde deadlines? Je bent beste maatjes met cijfers en pc’s? Je hebt een Bachelor-diploma op zak?? Tu parles français? You speak english too ? Dan ben jij de geknipte persoon voor ons team!

Een boeiende job met een aantrekkelijk loon en tal van buitenwettelijke voordelen: uiteraard, wie niet?! Maar bij Partena HR bieden we nog meer. Je krijgt alle kansen om jezelf te ontplooien: flexibele uurroosters, interne mobiliteit, permanente bijscholing en je eigen ontwikkelingstraject. Ons diversiteitscharter is meer dan een papiertje. Een open geest, onafhankelijkheid, bereikbaarheid en verantwoordelijkheid zijn waarden die we elke dag opnieuw beleven in ons team.

Bij ons is alles duidelijk en doordacht. Dit is ook jouw motto? Laat ons dan vliegensvlug weten waarom jij de ideale Payroll Consultant bent. Solliciteer online op [email protected]!

Jij staat in voor het volledige loonberekeningsproces van je klant. Jij volgt ook het hele dossier voor hem op bij RSZ, de Inspectie van Sociale wetten of andere instellingen als ziekenfonds, kinderbijslagfonds of verzekeringsmaatschappijen. Jij leeft op voortreffelijke wijze alle termijnen na en respecteert de juiste procedures. Dankzij jouw accuraat en deskundig advies ben jij de Partena-vertrouwenspersoon voor je klant. Jij houdt jezelf voortdurend scherp in de materie waarover je adviseert.

Categorie: 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.