IP Paralegal – Gent (m/v) ()

Beschrijving:

USG LEGAL PROFESSIONALS:

USG Legal Professionals geeft juridische talenten richting. USG Legal Professionals is de uitgelezen partner voor de werving en selectie van juristen. Zowel voor tijdelijke juridische noden als voor legal interim management kunt u bij ons terecht. Tot slot bieden wij ook structurele legal outsourcing aan.

Sta je als legal professional te popelen om je drive en ambitie te laten renderen in een nieuwe uitdaging? Dan zit je bij USG Legal gebeiteld, want wij zetten maximaal in op jouw kennis en competenties.

www.usglegal.be

Onze klant, gelegen te Gent centrum, is een Belgische organisatie dat merknamen en merken ontwikkelt en beschermt. Ze zijn pionier en toonaangevend als merkenpraktijk in België, Nederland en Frankrijk. Vandaag zijn ze dringend op zoek is naar een Paralegal.

Je zal als Paralegal met relevante praktijkervaring, de kans krijgen om een nieuw type merkenpraktijk te helpen opstarten, in samenwerking met een jurist. Je hebt hiervoor de nodige merkenrechtelijke kennis en inzichten.
• Je begeleidt klanten bij de toelichting en verrichting van de meest efficiënte merkbescherming.
• Je zorgt voor de opvolging van individuele merkendossiers van bij het initiële anciënniteitsonderzoek tot aan het afdwingbaar maken van de merkenrechten.
• Je biedt ondersteuning bij gehele merkenportefeuilles en treedt op als de permanente bewaker van de geregistreerde merktekens.
• Je onderzoekt of een naamvoorstel vrij is voor registratie onder de merk-, vennootschapsnamen en domeinnamen in België tot wereldwijd
• Je hebt een Bachelor diploma, bij voorkeur Rechtspraktijk en relevante praktijkervaring.
• Je kan vlot overweg met MS Office en hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en vlot in het Engels. Frans is een plus.
• Verder ben je organisatorisch sterk en kan je efficiënt en proactief werken.
• Je hebt oog voor administratieve en juridische precisie en je bent stressbestendig.
• Je kan zowel zelfstandig als in team werken.
• Je bent nauwkeurig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
• Je enthousiasme werkt aanstekelijk en je hebt een inspirerende persoonlijkheid.
• Interesse in marketing en management is onontbeerlijk.
• Een ‘problem solver’ met commerciële flair.

Je draait mee in een vlakke organisatie met korte beslissingslijnen en een omgang- en overlegcultuur die tegelijk informeel én direct is. Je kan bovendien rekenen op een competitief loon en verscheidene extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques en op termijn een groepsverzekering. En een goede work-life balans. Gelegen vlakbij het station Gent Sint Pieters.

Wat is de aanpak van USG Legal?

USG Legal vormt de brug tussen jou en het bedrijf dat je nodig heeft. Wij nemen graag onze tijd om je te leren kennen en gaan op zoek naar je interesses. Zo vinden we steeds de juiste opportuniteit voor je voor een vaste job of een tijdelijk project. Nationaal of internationaal, want we hebben ook kantoren in vijf andere Europese landen. Jouw vakmanschap wordt in goede banen geleid door je persoonlijke USG Legal-consulent. Zij kan perfect inschatten welke opportuniteiten matchen met jouw expertise en ambities.

USG Legal gaat voor de juiste match, waarbij mensen altijd centraal staan. Dankzij dit credo bedienen we ondertussen een mooie en toonaangevende klantenportfolio.

Voor meer informatie over deze opportuniteit kunt u contact opnemen met Tina De Bruycker op 0474/63 62 46 of via [email protected]

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *