IT Development Manager ()

Beschrijving:

IT Development Manager Application Management Services (AMS) Brussel – De Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Brabant  (www.FSMB.be) – hoofdzetel te Brussel – telt ruim 580 medewerkers, 110 agentschappen en geniet het vertrouwen van meer dan 600 000 leden. De FSMB draagt het welzijn van haar leden en de kwaliteit van haar dienstverlening hoog in het vaandel. Zij verzorgt de terugbetaling van gezondheidszorg, vergoeding voor werkonbekwaamheid en biedt een kwalitatieve aanvullende verzekering. Voor het leiden van de afdeling AMS zoekt de FSMB een (m/v) Positie: strategische en operationele leiding van de AMS project teams

•  Als verantwoordelijke AMS sta je in voor de planning en de organisatie van alle activiteiten m.b.t. de ontwikkeling en het onderhoud van de IT applicaties van de Socialistische Mutualiteit van Brabant.
•  Je beheert het application development plan. Je implementeert software packages en shared systems (Ticketing, Cross Application Services) conform IT standaarden en methodologie.
•  Je begeleidt en coördineert 35 medewerkers: analisten en programmeurs voor pc en mainframe.
•  Als development manager zorg je ervoor dat iedereen de procedures en methoden respecteert en waak je over het gestandaardiseerd documenteren bij het ontwikkelen van applicaties en systemen.
•  Als lid van het IT management team beheer je het budget van de afdeling AMS en ben je een belangrijke gesprekspartner bij het implementeren van de IT strategie. Je rapporteert aan de IT Directeur.

Profiel: project manager – change driver – team leader

•  Je volgde een hogere opleiding en hebt minstens 5 jaar ervaring in project management en het leiden van teams bij de realisatie van IT projecten.
•  Technische en functionele analyse (zowel voor pc als mainframe) hebben voor jou weinig geheimen. Kennis van sociale zekerheid of de werking van een mutualiteit is een plus. Doorleefd inzicht willen verwerven in de business van FSMB is een must.
•  Je beschikt over een brede IT kennis (systeemanalyse, optimalisatie van processen, methodologie) en kan meerdere gelijklopende projecten beheren, mede dankzij gangbare IT standaarden (zoals bijvoorbeeld ITIL, CMMI, Prince2, PMI, PMBoK, RAD, Waterfall, Agile, SDLC,…).
•  Jouw teamleader-kwaliteiten helpen je om de AMS project teams efficiënt aan te sturen. Als project manager: gedisciplineerd en methodisch. Als change driver: effectief en proactief. Als team leader: diplomatisch en respectvol.
•  Kennis van het Nederlands en Frans zijn wenselijk, evenals een goede kennis van het Engels.

Aanbod: werken voor een stabiele, waardengedreven organisatie

•  De Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Brabant biedt een boeiende managementfunctie in een sterke, stabiele groep met solidariteit als belangrijkste waarde, een professioneel servicegericht beleid en een hart voor mensen.
•  FSMB heeft een duidelijke visie op het belang van technologie voor de business, en investeert in IT. Als Development Manager geniet je van een ruime autonomie, een brede waaier aan ontwikkelingsmogelijkheden en de opportuniteit om de sleutelrol van de dienst IT uit te bouwen. De dialoog is constructief, de aanpak pragmatisch en de beslissingslijnen kort.
•  De FSMB biedt een aantrekkelijk en compleet salarispakket in verhouding tot jouw ervaring, met onder andere hospitalisatie- en groepsverzekeringen en maaltijdcheques.
•  De kantoren van de FSMB zijn vlot bereikbaar via het openbaar vervoer (op wandelafstand van het station Brussel-Centraal).

Contactgegevens Mercuri Urval:
ref. BE-00211-104  – tel. +32 (0)3 281 15 50 – www.mercuriurval.be
StepStone

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *