IT Director ()

Beschrijving:

IT Director Brussel – De Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Brabant  (www.FSMB.be) – hoofdzetel te Brussel – telt ruim 580 medewerkers, 110 agentschappen en geniet het vertrouwen van meer dan 600 000 leden. De FSMB draagt het welzijn van haar leden en de kwaliteit van haar dienstverlening hoog in het vaandel. Zij verzorgt de terugbetaling van gezondheidszorg, vergoeding voor werkonbekwaamheid en biedt een kwalitatieve aanvullende verzekering. Voor het aansturen van de dienst IT zoekt de FSMB een (m/v) Positie: aansturen van de dienst IT

•  Als IT Directeur ben je eindverantwoordelijk voor een kwalitatieve en effectieve IT dienstverlening aan de werknemers en de leden van de FSMB.
•  Je begeleidt en coördineert ruim 60 medewerkers in 3 afdelingen: application development (pc, mainframe), project office en computing services (infrastructuur).
•  De focus ligt op het doorvoeren van de strategie in een vernieuwde IT organisatie. Je staat in voor een kwalitatieve dienstverlening en tevreden gebruikers (andere diensten).
•  Je geeft visie, zorgt voor transparante planningen en werkt aan de pooling van analisten en programmeurs.
•  Je volgt de gebruikersvragen en marktevoluties op.
•  Samen met je management team beheer je de ontwikkeling en het onderhoud van applicaties en infrastructuur. Naast de contacten met andere diensten binnen de mutualiteit, onderhoud je de relaties met de IT leveranciers.
•  Als lid van het directieteam en stuurgroep ben je betrokken bij het uitwerken van de IT strategie op korte en lange termijn, beheer je het budget en zet je de noden om in concrete voorstellen en acties.

Profiel: people en change manager met visie en leiderschap

•  Je volgde een hogere opleiding en hebt minstens 7 jaar ervaring in IT project management en het aansturen van teams (N+2), bij voorkeur in een bedrijf of afdeling gelijkaardig aan de IT dienst van de FSMB. Kennis van sociale zekerheid of de werking van een mutualiteit is een plus.
•  Je beschikt over een brede IT kennis (systeemanalyse, optimalisatie van processen, methodologie) en kan meerdere gelijklopende projecten beheren, mede dankzij gangbare standaarden (bijvoorbeeld ITIL, CMMI, Prince2, PMI, PMBoK, RAD, Waterfall, Agile, SDLC,…).
•  Jouw leiderschapskwaliteiten helpen je een solidaire en performante IT dienst uit te bouwen. Als people manager ben je beschikbaar voor je mensen, als change manager effectief en efficiënt, en als project manager methodisch en transparant.
•  Kennis van het Nederlands, het Frans en het Engels is wenselijk.

Aanbod: werken voor een stabiele, waardengedreven organisatie

•  De Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Brabant biedt een boeiende managementfunctie in een sterke, stabiele groep met solidariteit als belangrijkste waarde, een professioneel servicegericht beleid en een hart voor mensen.
•  FSMB heeft een duidelijke visie op het belang van technologie voor de business, en investeert in IT. Als eindverantwoordelijke geniet je van een ruime autonomie, een brede waaier aan uitdagingen en een unieke opportuniteit om de sleutelrol van de dienst IT uit te bouwen. Je bent lid van de directie. De dialoog is constructief, de aanpak pragmatisch en de beslissingslijnen kort.
•  De FSMB biedt een aantrekkelijk en compleet salarispakket in verhouding tot jouw ervaring, incl. onder meer bedrijfswagen, hospitalisatie- en groepsverzekeringen en maaltijdcheques.
•  De kantoren van de FSMB zijn vlot bereikbaar via het openbaar vervoer (op wandelafstand van het station Brussel-Centraal).

Contactgegevens Mercuri Urval:
ref. BE-00210 -104  – tel. +32 (0)3 281 15 50 – www.mercuriurval.be
StepStone

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *