Java Architect ()

Beschrijving:

Een betrekking als Java Architect bij Smals behelst een brede waaier aan activiteiten, gaande van het aanbieden van nauwkeurig technisch advies nodig voor gedetailleerde vragen tot de identificatie van high-level oplossingen bij de implementatie van complexe systemen.
De rol van technical team leader is eveneens een belangrijk aspect van deze functie. Je spitst je hierbij toe op de organisatie van het ontwikkelingsteam, de opvolging van de ontwikkelaars wat hun dagelijks werk betreft alsook hun technische ontplooiing.
Je beschikt over een masterdiploma (bij voorkeur in informatica) en je hebt een uitgebreide ervaring in een Java-ontwikkelingsomgeving.
Je hebt een brede kennis van de ontwikkelmethoden en de standaarden, de architectuur en de technologieën in Java/JEE.
Je hebt het vermogen om een technisch implementatieplan uit te werken en dit plan binnen de toegekende vastgelegde termijnen tot een goed einde te brengen.
Wij zijn op zoek naar jouw talenten om de vragen accuraat te analyseren en zo performante oplossingen aan te bieden.
Tot slot heb je een passieve kennis van het Frans. Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren.

www.smals.be

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *