(Junior) Accountmanager ()

Beschrijving:

TRADECC NV, de trading firma van nv ECC en nv ETEC en gevestigd in Wilrijk, is gespecialiseerd in de verkoop van bouwtechnische producten en materialen voor waterdichting, structureel herstel, nieuwbouw, renovatie, wegenbouw, waterbouw en burgerlijke bouwkunde. Een flexibele aanpak, specialistische kennis en klant- en servicegerichte benadering maakt van Tradecc NV een hoogwaardige partner. Ter versterking van het gedreven team zijn wij op zoek naar kandidaten (m/v) voor de functie van (Junior) Accountmanager.
Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor het commerciële succes van Tradecc NV in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Dankzij uw technisch advies en productkennis bouwt u bestaande klantenrelaties verder uit, maar u hebt ook oog voor nieuwe projecten en potentiële klanten. U onderhoudt vooral contacten met openbare besturen, aannemers, studie- en architectenbureaus en groothandels. U blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, waardoor u steeds kunt inspelen op nieuwe kansen. U kan hiervoor rekenen op een sterke binnendienst. Tenzij u een werfbezoek of afspraak buitenshuis heeft, wordt u verwacht op het kantoor in Wilrijk.

Uw profiel?

  • Hoger opleidingsniveau
  • Doorzetter, gedreven, commerciële feeling
  • Eerste saleservaring in een relevante B2B-omgeving
  • Technische affiniteit, zelfstandige werkhouding, communicatief

Wat biedt Tradecc NV?

  • Gezonde, solide organisatie
  • Uitdagende functie met veel ruimte voor initiatief
  • Korte communicatielijnen, open en informele cultuur
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Klik voor meer uitgebreide informatie op de blokken hiernaast en reageer. Voor meer informatie over deze vacature met referentienummer TRCC141 kunt u contact opnemen met V. Maes of V. Van Landeghem, telefoon 03/235 45 50. Ook kunt u kijken op www.tradecc.be

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *