Junior Paralegal (m/v) Paralegal Project Team ()

Beschrijving:

USG LEGAL PROFESSIONALS:

USG Legal Professionals geeft juridische talenten richting. Sta je te popelen om je drive en ambitie te laten renderen in uitdagende projecten? Dan zit je bij USG Legal gebeiteld, want wij zetten maximaal in op jouw kennis en competenties.

Legal Assist is gespecialiseerd in de rekrutering van paralegals en bachelors rechtspraktijk. Wij bieden klanten de mogelijkheid om paralegals vast aan te werven of om op tijdelijke of projectbasis met hen samen te werken. Wij zijn een niche-speler die een antwoord biedt op elke vraag naar bijkomende competenties ter ondersteuning van de bedrijfsjuridische dienst, het advocatenkantoor,…

Voor ons Paralegal Project Team zijn we opzoek naar een enthousiaste en flexibele Paralegal (m/v).

FUNCTIE

Je biedt juridische ondersteuning bij verschillende klanten en voor diverse projecten. Afhankelijk van het project zal je volgende taken uitvoeren:
Corporate Housekeeping en contract management voor Belgische en internationale bedrijven.
Het voorbereiden en opstellen van juridische documenten (vb: akten, contracten,…)
Je staat in voor uiteenlopend juridisch opzoekwerk en het up-to-date houden van juridische databanken.
In het kader van due dilligence, bied je ondersteuning in de dataroom.

Je zal bij bedrijven op verschillende diensten aan de slag gaan, waaronder het juridische departement, maar ook op de HR afdeling, Finance afdeling , Quality afdeling,…
Daarnaast is het mogelijk dat je ondersteuning biedt aan een notaris, advocaat of gerechtsdeurwaarder.

PROFIEL

Ben je pas afgestudeerd als Bachelor Rechtspraktijk, vlot drietalig (NL-FR-ENG) en heb je zin in een gevarieerde uitdaging? Dan ben jij misschien wel onze Paralegal!
Daarnaast kom je graag in contact met verschillende bedrijven en werk je het liefst projectmatig. Je bent proactief, flexibel en polyvalent ingesteld en je neemt initiatief. Je bent administratief sterk onderlegd en werkt nauwgezet. Je hecht belang aan het discreet omgaan met vertrouwelijke informatie en je bent altijd op en top professioneel. Tot slot ben je bereid
om bij onze klanten in heel België het beste van jezelf te geven.

AANBOD

Talent moet in de watten gelegd worden. Daarom bieden we je in ruil voor je kennis en engagement niet alleen een vast bediendecontract aan. We staan ook in als je carrièreplanner en zoeken voor jou de beste kansen, opleidingen en groeimogelijkheden. Als aanvulling op je competitieve salaris krijg je een pak extralegale voordelen waaronder een firmawagen.
USG Legal Professionals streeft naar een team van experts en zal ervoor zorgen dat je door opleiding en praktijkervaring zeer snel het niveau van expert haalt.

Solliciteer vandaag nog!
Ben jij de nieuwe Paralegal? Reageer dan nu onmiddellijk door middel van onderstaande button. Binnen 10 werkdagen ontvangt u een reactie.

Voor meer informatie over deze opportuniteit kunt u contact opnemen met Laleña Boeykens op 0475/56.58.74 of via [email protected]

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *