Junior Relatiebeheerder bankkwesties (M/V) ()

Beschrijving:

Voor onze klant te Brussel zijn we dringend op zoek naar meerdere relatiebeheerders (M/V).

Een relatiebeheerder is dagelijks in klantencontact (telefonisch, schriftelijk en face-to-face) door op een betrokken en pro-actieve manier de verwachtingen van onze klanten in te vullen. Door goed te luisteren en tijdig te peilen naar de tevredenheid wordt de klantenrelatie continu gemeten, in stand gehouden, uitgediept en gerentabiliseerd. In het kader van de strategische visie werkt hij/zij in teamverband mee aan de verdere groei van de klantgerichtheid binnen het bedrijf.

Je staat in voor het dagelijks beheer van verzekeringsaanvragen binnen de BOAR-portefeuille om, na toepassing van de acceptatiecriteria, op een efficiënte manier een correcte polis af te leveren. Je voert administratieve taken uit en door een vlotte interne en externe communicatie ondersteun je de dagelijkse samenwerking binnen een flexibel en dynamisch team.

Eens je deze taken onder de knie hebt, zal je nieuwe polissen opmaken, contractwijzigingen uitvoeren en betalingen opvolgen.

Je verschaft de klant telefonisch correcte product- en dossierinformatie, tracht hem te begrijpen en zijn problemen uit de hand te nemen alsook hem een totaaloplossing aan te bieden.

 

 

Je bent commercieel en administratief aangelegd.

Je bent zeer goed tweetalig NL/F, zowel mondeling als geschreven.

Je bent leergierig naar producten- en PC kennis toe. Kennis van verzekeringsproducten BOAR is een pluspunt.

Je bent klantvriendelijk, probleemoplossend, resultaatgericht en werkt graag in teamverband.

In ruil voor jouw talent en inzet bieden wij jou: een interessante job met een afwisselend takenpakket, interne en externe opleidingsmogelijkheden, ontwikkelingskansen, een flexibel uurregime, een competitief remuneratiepakket en een aantrekkelijke vakantieregeling.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *