Junior Technical Account Manager M/V ()

Beschrijving:

Voor meerdere bedrijven te Brussel zijn we op zoek naar account manager, waaronder junior profielen met een ervaring binnen een technische sector. De bedrijven en bijhorende producten zijn zeer divers, waardoor we voor elk type account manager wel een gepast bedrijf voor vinden.

Na een grondige inhouse opleiding zal je mensen op afspraak bezoeken en je product voorstellen. Kennis blijft macht, dus mag je je verwachten op een uitgebreide opleiding om het product perfect onder de knie te hebben. Je overtuigingskracht en een goede kennis van het product zullen uitermate belangrijk zijn bij verkopen van je product.

Ben je tweetalig en commercieel ingesteld. Op zoek naar een externe functie waarbij je je verkoperscapaciteiten kan bewijzen? Heb je ervaring door je studies, een eerste werkervaring of een hobby in een technisch sector (hout, electriciteit, technisch tekenen, metaal,…) Ben je onmiddellijk beschikbaar en werk je graag in onze mooie hoofdstad? Dan ben je de perfecte kandidaat!

Je krijgt een marktconform loon met een interessant premiesysteem en verschillende incentives. Een wagen, tankkaart en gsm zullen ook ter je beschikking worden gesteld.

Contacteer ons per mail of telefonisch.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *