Key Account Manager, Bettinehoeve BV/CeresRecruitment ()

Beschrijving:

Bettinehoeve BV is een groeiend familiebedrijf met 65 medewerkers. Sinds 1982 richt het bedrijf zich op het inzamelen van geitenmelk en produceren en vermarkten van verse en gerijpte geitenkaas onder de naam Bettine en onder private label. Per jaar wordt  ongeveer 30 miljoen liter geitenmelk op twee verschillende productielocaties verwerkt tot kaas. Deze kaas wordt verkocht in +/-10 landen aan retail-, foodservice- en industriële organisaties.
Daarnaast wordt hard gewerkt aan de bouw van een sproeidroogtoren in een joint-venture met een Zwitserse multinational. Hier zal naast geitenmelkpoeder ook wei-eitwitpoeder worden geproduceerd vanuit de geitenwei die overblijft na het kaas productieproces.
De cultuur van het bedrijf onderscheidt zich door pioniersgeest te combineren met ambachtelijkheid en Brabantse zakelijkheid.
 
Om de sterke groei van Bettinehoeve verder gestalte te geven, zijn we op korte termijn op zoek naar een Key Account Manager.

Gedegen bouwen aan verdere ontwikkeling van de markt.

 • Verantwoordelijk voor het zelfstandig realiseren van omzet, marge en winstdoelstellingen bij bestaande klanten. Tot deze klanten behoren met name Nederlandse en Belgische retail- en foodservice organisaties.
 • Acquisitie van nieuwe klanten.  
 • Opstellen van doelstellingen, verkoop- en accountplannen.
 • Volgen van ontwikkelingen en trends in de markt en hierop actief inspelen in nauwe samenwerking met productontwikkeling, productie en marketing.
 • De Key Account Manager rapporteert aan de Commercieel Directeur.

Zelfstandig, ondernemend commercieel talent die ‘nee’ als een uitdaging ziet.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding zoals: HEAO, HES of HAS in de richting Bedrijfskunde, Food & Marketing, Commerciële Economie, Internationale Handel, etc.
 • Ruime verkoopervaring in “food”, bijvoorbeeld als National Account Manager. Ervaring op hoofdkantoorniveau in de retailbranche is een must. Ervaring met verse producten een pré.
 • Enige ervaring in een marketingfunctie is een pré.
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en Engels. Kennis van andere moderne talen is een pré.

Competenties

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Resultaat- en klantgericht.
 • Overtuigend en vasthoudend.
 • Onderhandelen.
 • Planning & Organisatie.
 • Creativiteit.

Bettinehoeve biedt een uitdagende commerciële functie in een organisatie met een sterke marktpositie, kwalitatief hoogwaardige producten en een gedreven jong team in een dynamische omgeving. Door de platte organisatiestructuur zijn er korte communicatielijnen. Voor de juiste kandidaat wordt een goed arbeidsvoorwaardenpakket aangeboden.

Bettinehoeve BV heeft de Werving en Selectie voor de vacature van Key Account Manager exclusief uitbesteed aan CeresRecruitment.
Voor meer informatie kun je terecht bij Karin Benning, telefonisch bereikbaar op 06 30 148 514.
Sollicitaties uitsluitend via www.ceresrecruitment.eu.  
Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op www.bettine.nl.
Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.

CeresRecruitment is de Werving & Selectie en Executive Search specialist in de Food & Agri business gericht op Bachelors en Masters. Zij werken met een omvangrijke database, social media en gerichte wervingscampagnes. International recruitment met een groot netwerk (o.a. Europa, Azië, Afrika, Zuid-Amerika) en kantoren in Nederland, Duitsland, België en Polen. De marktgebieden zijn: Food, Agri, Retail (FMCG/ OOH), Levensmiddelentechnologie, Food Technology, Nutrition, Biobased, Life Sciences, Animal Scienes, Agro chemicals, Veterinaire pharma, Techniek, Horticulture, Plant Sciences, Organic Agriculture, Sierteelt en Tuinbouw. De functiespecialisaties, zowel vaste als interim posities zijn: General Manager(s), Directie, Sales & Marketing, Financieel, Human Resources (HRM), Operations, Logistiek (Supply Chain), Inkoop, Buyer, Trader, , Research & Development (R&D), Voedingsmiddelentechnoloog, Nutritionist, Kwaliteit (QA / QESH), Engineering, Projectmanagement en Procestechnologie.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *