Legal Assistant (m/v) te Zwijndrecht ()

Beschrijving:

USG LEGAL PROFESSIONALS:

USG Legal Professionals geeft juridische talenten richting. USG Legal Professionals is de uitgelezen partner voor de werving en selectie van juristen. Zowel voor tijdelijke juridische noden als voor legal interim management kunt u bij ons terecht. Tot slot bieden wij ook structurele legal outsourcing aan.

Sta je als legal professional te popelen om je drive en ambitie te laten renderen in een nieuwe uitdaging? Dan zit je bij USG Legal gebeiteld, want wij zetten maximaal in op jouw kennis en competenties.

www.usglegal.be

Onze klant, is naast de bouw van offshore windparken in België en op termijn ook in het buitenland, actief in de exploitatie ervan.

Ter ondersteuning van het kantoor zijn zij dringend op zoek naar een Legal Assistant (m/v).

FUNCTIE

Je biedt samen met de Office Manager administratieve en juridische ondersteuning aan het team. Je hebt een boeiend en gevarieerd takenpakket, waarbij je de nodige verantwoordelijkheid krijgt over zowel juridische als office management taken.
Concreet ben je o.a. verantwoordelijk voor:

– Alle voorafgaande opzoekingen ter voorbereiding van de twee maandelijkse bestuursvergaderingen.

– Het opvolgen van de corporate housekeeping (beperkt) en vergunningsdossiers.

– De organisatie van het kantoor: agendabeheer, opstellen van brieven, klassement, onthaal van bezoekers, economaat,…

– Dagelijks contact met de verschillende cliënten waarbij een lange termijnrelatie centraal staat. (onthaal/telefonisch/mail).

PROFIEL

Je hebt een Bachelor in de Rechtspraktijk. Je bent administratief sterk onderlegd, kan vlot multitasken en werkt nauwgezet. Je bent zeer proactief, resultaatgericht en neemt graag initiatief. Je bent pragmatisch ingesteld, je houdt van organiseren, je denkt in oplossingen en je kan prioriteiten leggen. Je hecht belang aan het discreet omgaan met vertrouwelijke informatie en je bent altijd op en top professioneel. Je hebt een vlotte gesproken en geschreven kennis van het Nederlands en Engels, een goede basiskennis Frans. Een eerste werkervaring in een gelijkaardige omgeving is een pluspunt. Je bent dynamisch, sociaal, gepassioneerd en je hebt zin om jezelf verder te ontwikkelen. Een opstartende omgeving zie je als een uitdaging.

AANBOD

Je draait mee in een vlakke organisatie met korte beslissingslijnen en een omgang- en overlegcultuur die tegelijk informeel én direct is. Je kan bovendien rekenen op een competitief loon en verscheidene extralegale voordelen, zoals een groeps en hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.

Solliciteer vandaag nog!

Voor meer informatie over deze opportuniteit kunt u contact opnemen met Tina De Bruycker op 0474/63 62 46 of via [email protected]

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *