Logistiek Manager ()

Beschrijving:

Logistiek Manager Modern distributiecentrum in Sint-Niklaas Sint-Niklaas – Cock’s Vleeswaren (www.cocks.be) – gevestigd in Sint?Niklaas – is een sterk groeiend 3de generatie familiebedrijf. Als Belgische top 3 producent van ambachtelijke vleeswaren realiseert Cock’s een omzet van 85 miljoen euro. Met een eigen, modern distributiecentrum (volautomatische interne transport- en sorteersystemen, elektronisch gestuurde pick- en weegstations, semi-automatische belading van eigen vrachtwagens) worden dagelijks zowel slagers en delicatessezaken, als de versafdelingen van middelgrote- en grote supermarktketens beleverd in de Benelux. Teamwerk, ondernemerszin en pragmatiek kenmerken de no?nonsense bedrijfscultuur. Productkwaliteit en klantenservice zijn het credo in de strategie. Om de gestage groei te ondersteunen (met een groots investeringsprogramma op de productiesite te Sint-Niklaas) zoeken we een gedreven (m/v) Missie: uitbouwen van warehouse, logistiek en distributie.

•  Als logistiek en warehouse manager beheer je Cock’s logistieke processen en distributie tijd- en kosteneffectief tot tevredenheid van alle betrokkenen: jouw klanten (zowel detailhandel als retailcentrales), je team van 40 werknemers (magazijn en chauffeurs) en de interne afdelingen (productie, aankoop, verkoop, kwaliteitscontrole,…).
•  Dankzij een optimale resource planning, up-to-date werkinstructies en bekwame medewerkers  garandeer je een vlekkeloze organisatie van alle in- en outbound operaties en inventory management, receptie van goederen, planning en distributie voor ruim 2000 artikelen.
•  Je monitort en parametriseert het Warehouse Management Systeem, analyseert operationele cijfers en ziet verbeteringsmogelijkheden met het oog op veiligheid, kwaliteit, service, TCO,… ook de toekomstige uitbreidingen indachtig.
•  Als lid van het management team geef je mee richting aan de uitvoering van de bedrijfsstrategie, en rapporteer je aan het directiecomité.

Inspirerend en hands-on manager met passie voor logistiek en supply chain.

•  Je hebt een Masterdiploma (bijvoorbeeld in industriële wetenschappen) of gelijkwaardig door ervaring en kan minstens 5 jaar succesvolle ervaring voorleggen in een gelijkaardige functie in logistiek, warehousing en/of supply chain management.
•  Je blinkt uit in planning, communicatie (van de vloer tot de directie) en people management. Je werkt resultaatgericht en volhardt, flexibel en pragmatisch, en neemt initiatief.
•  Je hebt zowel overzicht als analytisch inzicht: op de werkvloer detecteer je vlot de quick wins voor de organisatie als structurele verbeteringsmogelijkheden (kwaliteit, service, efficiëntie,…).
•  Jouw collega’s waarderen je voor je energie, stressbestendigheid en leiderschap. Je beheerst het Nederlands perfect en kan vlot communiceren in het Frans en het Engels.

Een unieke uitdaging bij een gewaardeerd Belgisch familiebedrijf.

•  Dit is een opportuniteit voor wie zich thuis voelt in een ondernemend familiebedrijf met weinig hiërarchische overlegcultuur, waar initiatief en daadkracht sterk gewaardeerd worden.
•  Je kan bijdragen aan de verdere groei en professionalisering van een modern productiebedrijf met een uitstekende reputatie op het vlak van productkwaliteit en klantenservice.
•  Van jou wordt visie verwacht op de best mogelijke organisatie en uitbouw van het warehouse en distributiecentrum, van goederenreceptie over de volledige logistiek tot en met levering.
•  Je geniet een mooi salarispakket, voortbouwend op jouw ervaring, aangevuld met een bedrijfswagen en extralegale voordelen.

Contactgegevens Mercuri Urval:
ref. BE-00213-104  – tel. +32 (0)3 281 15 50 – www.mercuriurval.be
StepStone

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *