Logistiek Site Manager voor CAF-DCF (productiefarmacie, DC te Buggenhout) ()

Beschrijving:

Maak kennis met Vander meiren & Pauwels Rekrutering

Vander meiren & Pauwels Rekrutering (V&PR) is een gespecialiseerd wervings- en selectiekantoor dat kandidaten actief binnen techniek, engineering en supply chain, begeleidt naar een nieuwe vaste job. Op vraag van onze loyale klanten worden we eveneens voor andere profielen ingeschakeld.

Vander meiren & Pauwels Rekrutering kan met zijn kandidaten meespreken op vaktechnisch gebied en zal hierdoor een meerwaarde betekenen in de gerichte zoektocht naar een juiste job. Onze integere en open communicatie zal bovendien steeds garant staan voor een vlot en fijn verloop van het sollicitatietraject.

V&PR behartigt enkel rekruteringsopdrachten die betrekking hebben op contracten van (on)bepaalde duur, rechtstreeks bij de firma zelf.

(www.vp-recruitment.be)

Korte omschrijving van onze opdrachtgever

De Centrale Afdeling voor Fractionering van het plasma (CAF–DCF) in Neder-Over-Heembeek, is de gespecialiseerde nichespeler in de fractionering van plasma en de productie van stabiele plasmaderivaten. Uit meer dan 180 000 liter Belgisch plasma per jaar, verzameld via vrijwillige onbetaalde bloed- en plasmadonors en uit meer dan 850 000 liter buitenlands plasma per jaar, worden via hoogtechnologische fractioneringprocessen bijzondere eiwitten geïsoleerd. Hiermee legt CAF–DCF de basis voor geneesmiddelen van humane oorsprong, onder andere inzetbaar bij transplantaties, stollingsproblemen en de behandeling van zware brandwonden. CAF–DCF plant om, in samenwerking met haar partners wereldwijd, het verwerkingsvolume van het te behandelen plasma nog verder uit te breiden. CAF-DCF heeft hiervoor een moderne productiesite in Neder-Over-Heembeek.

Voor hun logistieke vestiging, een opslag en distributiecenter, te Buggenhout zoekt Vander meiren & Pauwels Rekrutering voor deze firma een:

Logistiek Site Manager (M/V)

Ervaren manager met interesse in logistiek als proces / supply chain management van grondstof tot eindproduct

Functieomschrijving

In deze functie maakt u deel uit van het Management Team en rapporteert u aan het Directie Comité. Als Site Manager, draagt u de eindverantwoordelijkheid over de operationele continuïteit en de activiteiten van de logistieke vestiging te Buggenhout. U bent verantwoordelijk voor een ervaren en betrokken team van een 20 tal medewerkers die u motiveert en coacht.

In nauwe afstemming met de directie en samen met collega managers, werkt u aan het beheer en de optimalisatie van “de logistieke flow: van grondstof tot eindproduct”, dit afgestemd op de behoeften van de CAF-DCF strategische partners, vragen van de klanten en de productieplanning. Dit alles volgens en rekening houdend met de vereiste Europese en Amerikaanse regelgeving.

U weet flexibel in te spelen op de groei en de ontwikkelingen binnen de CAF-DCF organisatie, u staat er dan ook voor open om mogelijks aanvullende verantwoordelijkheidsdomeinen erbij te nemen. Een greep uit uw takenpakket:

 • U draagt de verantwoordelijkheid over de dagelijkse organisatie (coördinatie, planning, kwaliteit, veiligheid, automatisatie …) van de vestiging in Buggenhout, het logistiek centrum voor alle plasmastromen binnen de organisatie en tevens de centrale opslag voor eindproducten voor de Belgische markt. U draagt actief bij tot het beheer van de logistieke processen die gericht zijn op de continuïteit, de optimalisatie en of de uitbreiding van het productieproces binnen CAF-DCF.
 • U draagt de verantwoordelijkheid voor een tijdige en gevalideerde terbeschikkingstelling van de plasmagrondstof ten behoeve van de afdeling productie.
 • U draagt de verantwoordelijkheid voor de operationele afstemming van de productie voor de eindproducten bij de partners.
 • U draagt de verantwoordelijkheid voor een gevalideerd, kwalitatief, traceerbaar warehousebeheer van grondstoffen en eindproducten (operationeel / SAP).
 • U biedt steun aan andere afdelingen vanuit een logistiek oogpunt (leveranciersonderhandelingen, contractopmaak, ..).
 • U bent het aanspreekpunt van de vestiging voor de directie, de partners en de klanten.
 • U bewaakt het beheer van het onderhoud voor equipment en facilitaire installaties.
 • U bent verantwoordelijk voor het opstellen van en het beheer van het gevalideerde vestigingsbudget.
 • U stuurt, motiveert en coacht medewerkers (zowel operationele medewerkers als administratieve medewerkers) van de logistieke vestiging.
 • U bent verantwoordelijk voor de diverse rapportages

Functieprofiel

 • U hebt een Master diploma (met voorkeur Logistiek & Transport of Supply Chain Management) en daarnaast hebt u een sterke affiniteit met techniek die aangewend wordt voor automatisatie in een logistiek kader.
 • U beschikt over ervaring in een gelijkaardige hiërarchische functie van minimum 5 jaar.
 • U hebt ervaring in het werken volgens vastgelegde kwaliteitsnormen. U beschikt hierbij bij voorkeur over een kennis van de Europese en Amerikaanse GMP-richtlijnen (Good Manufacturing Practices) of heeft feeling met een ander kwaliteitssysteem.
 • U hebt een algemene IT kennis, werkt vlot met de diverse toepassingen van MS Office, daarnaast is kennis van/ervaring met SAP een pluspunt.
 • U beheerst het Nederlands, Frans en Engels.
 • U bent zelfstandig, neemt graag initiatief en bent besluitvaardig.
 • U bent sterk organisatiematig, planmatig en methodiekmatig ingesteld.
 • U bent overtuigend, communicatief en samenwerkend.
 • U hebt een pragmatische, probleemoplossende en kwaliteitsgerichte ingesteldheid.

Aanbod

Als Vestigingsmanager/ Site Manager Logistiek krijgt u een contract van onbepaalde duur bij de firma. CAF-DCF biedt lange termijn perspectieven. U werkt in een internationale technologisch hoogstaande omgeving. CAF-DCF investeert in degelijke on-the-job trainings. In ruil voor uw prestaties ontvangt u een competitief loon aangevuld met alle bijhorende voordelen op uw niveau.

Bovendien is er een interessante verlofregeling met extra vakantiedagen.

Contact opnemen

Hebt U interesse in deze mooie opportuniteit als Logistiek Site Manager ?

Reageer dan met uw cv en motivatiebrief via [email protected] met vermelding “ref 0123” of bel naar Wim Vander meiren op 0489 585 566 of Manu Pauwels 0489 585 565. U kan rekenen op de nodige discretie.

distributie centre , logistiek manager , operations manager , operationeel , distributiecenter , warehouse , warehousing , manager operations , supply chain manager , distributie en transport , transport management , distribution center , centre , warehouse manager , vestigingsmanager , logistics manager , supply chain specialist , handelsingenieur , master in supply chain , APICS , PICS , GMP , ISO , quality , kwaliteit , production , productie planning management , logistics engineer , logistiek ingenieur , automatisatie ,

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *