Logistiek verantwoordelijke NL/ENG/DUI/FR ()

Beschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van nieuwe projecten en uitbouwen van bestaande activiteiten. Zoeken naar leveranciers, klanten en oplossingen om transporten te organiseren.

Je bent een krak in het leggen van verschillende puzzels tegelijkertijd. Je negotieert prijzen met zowel klanten als onderaannemers. Je bouwt een netwerk op van contacten over gans Europa.

We zijn op zoek naar een persoon die als het ware de koe bij de horens vat.  Je bent vnl. een sterke onderhandelaar en je staat commercieel sterk.  Proactief en punctueel werken draag je hoog in het vaandel. 

Indien je ervaring hebt als dispatcher of forwarder betekent dit een grote troef.

Je bent stressbestendig en beschikt over sterke organisatorische skills.  Indien je ervaring hebt in de logistieke sector is dit zeker een pluspunt.
Talenkennis: goede kennis Nederlands / Engels, Duits en Frans (zowel mondeling als schriftelijk). Onze klant zoekt medewerkers die jong van geest zijn en die zich vlot weten te integreren in hun dynamische werksfeer. Je krijgt afwisselende taken met ruime verantwoordelijkheden.

Job met doorgroeimogelijkheden in een bedrijf in volle ontwikkeling en een aangename werksfeer. Verloning naar ervaring en competenties.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *