Machinefitter/onderhoudstechnieker (m/v) ()

Beschrijving:

Total Raffinaderij Antwerpen is de grootste, meest complexe raffinaderij van de Total groep, en de tweede grootste raffinaderij in Europa. Door haar ligging in de Antwerpse haven kan zij producten verzenden via zeeschepen, lichters en pijpleidingen. Een raffinaderij is een bijzonder complex geheel waar mensen met de meest uiteenlopende specialiteiten samenwerken. Total Raffinaderij Antwerpen is dan ook een bijzonder dynamische onderneming die +/- 1000 gespecialiseerde medewerkers tewerkstelt. In haar bedrijfscultuur staat de mens centraal: het talent van haar medewerkers en de vlotte manier waarop samengewerkt wordt, zijn daarbij van essentieel belang.

Je taak als machinefitter omvat het uitvoeren van herstellingswerken en periodiek onderhoud aan de roterende toestellen die toegewezen zijn aan de ploeg Speciale machines. De werklocatie is zowel in de Centrale werkplaats als op de eenheden en off-sites.

Je verzorgt het nazicht van alle large rotating zoals oa zuiger- en centrifugaal compressoren, stoomturbines en alle toebehoren, randapparatuur en onderdelen en onderneemt hierin de aan jou toegewezen acties.

Bij het uitvoeren van deze taken tref je alle maatregelen om deze taken op een veilige manier uit te voeren. 

Je werkt in dagverband (Bereid om bij speciale gelegenheden in shift te werken).

Je bent in het bezit van een A2/A1 diploma in een technische richting (mechanica, elektromechanica of onderhoudstechnieken) of gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in een gelijkaardige functie.

Je hebt oog voor veiligheid, milieu en kwaliteit.

Je bent een teamplayer, contactvaardig en voldoende assertief.

Je beschikt over verantwoordelijkheidszin en neemt graag initiatief om op uitvoerend niveau verbeteringen voor te stellen.

Je kan zelfstandig en structureel werken en stelt een technisch rapport op.

Je bent bereid tot bijscholing.

Voor ons zijn motivatie, competenties en vaardigheden belangrijker dan leeftijd, geaardheid, handicap, etnische afkomst of nationaliteit. Wij moedigen dan ook iedereen aan om te solliciteren.

 

Een uitdagende en afwisselende functie in een succesvol internationaal bedrijf met een stevige dosis verantwoordelijkheid en reële doorgroeimogelijkheden. Je geniet van een permanente vorming en opleiding. Bovendien kan je rekenen op een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voorwaarden.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *