Maintenance Supervisor ()

Beschrijving:

De Centrale Afdeling voor Fractionering van het plasma (CAF–DCF) in Neder-Over-Heembeek, is de gespecialiseerde nichespeler in de fractionering van plasma en de productie van stabiele plasmaderivaten. Uit meer dan 180 000 liter Belgisch plasma per jaar, verzameld via vrijwillige onbetaalde bloed- en plasmadonors en uit meer dan 850 000 liters buitenlandse plasma per jaar, worden via hoogtechnologische fractioneringprocessen bijzondere eiwitten geïsoleerd. Hiermee legt CAF–DCF de basis voor geneesmiddelen van humane oorsprong, onder andere inzetbaar bij transplantaties, stollingsproblemen en de behandeling van zware brandwonden. CAF–DCF kent een enorme groei. In kader van deze groei, zoekt Konsilora in exclusiviteit een gemotiveerde Maintenance Supervisor (m/v)

Functie

Als Maintenance Supervisor bij C.A.F.- D.C.F. ben je de spilfiguur in de dagelijkse organisatie van alle onderhoudsactiviteiten aan de installaties, machines, nutsvoorzieningen en gebouwen. Je coacht en stuurt jouw medewerkers, en zorgt hierbij voor een duidelijke werkverdeling en onderhoudsplanning. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een correcte naleving van de GMP procedures, inclusief de nodige documentatie. Vanuit jouw expertisedomein ben je het aanspreekpunt voor externe maintenance partners, en andere interne afdelingen zoals productie, …

Profiel

  • Je bent een gemotiveerde bachelor in de elektromechanica, of bent gelijkwaardig door ervaring in de farmaceutica, food, of andere GMP of ISO-omgeving.
  • Je bent een gestructureerde organisator en overtuigende peoplemanager.
  • Je werkt graag in een tweetalige werkomgeving.
  • Je bent analytisch, besluitvaardig en probleemoplossend aangelegd.
  • Je hebt een flinke portie doorzettingsvermogen en bent stressbestendig om te werken in een veranderende en groeiende omgeving.

Aanbod

  • Je werkt in een internationale, technologisch hoogstaande omgeving die duidelijke en stabiele langetermijn perspectieven biedt.
  • Aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, interessante verlofregeling …).
  • Boeiende functie met verantwoordelijkheidszin en persoonlijke inbreng.
  • Aangename werksfeer met mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en degelijke on-the-job-trainings.

Interesse in deze functie? Aarzel dan niet en verzend vandaag nog je motivatiebrief en cv naar volgend e-mail adres : [email protected] t.a.v. Judith Sluijsmans.

Meer informatie nodig? Bel +32 487/51.94.01

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *