Management Assistant centrum Brussel ()

Beschrijving:

Voor één van onze klanten, een internationaal advocatenkantoor gelegen in Woluwe, zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. Het gaat om een voltijdse opdracht met een contract van onbepaalde duur via Secretary Plus Outsourcing Solutions. – Je staat in voor de administratieve ondersteuning van 3 advocaten – Je volgt de correspondentie op, en beheert inkomende communicatie – Je maakt juridische documenten op – Je beheert de agenda van de advocaten – Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van meetings en zakenreizen – Je beheert het klassement – Je bent een echte talenknobbel, en beheerst vlot het Nederlands, Frans en Engels. – Je bezit een diploma van het hoger onderwijs. Een eerste werkervaring is een troef. – Het pakket van MS Office heeft voor jou geen geheimen. – Je legt snel nieuwe contacten, en werkt graag in teamverband. – Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging! Secretary Plus Outsourcing Solutions biedt je een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen: maaltijdcheques, bedrijfswagen, GSM, groeps- en hospitalisatieverzekering. Bovendien besteden we veel aandacht aan opleiding en ontwikkeling. Je professioneel netwerk groeit, je maakt kennis met verschillende bedrijfsculturen en de variatie aan projecten ondersteunen zowel je professionele als je persoonlijke ontwikkeling. Secretary Plus Outsourcing Solutions is ruim 5 jaar marktleider in het outsourcen van meertalige managementassistants.

Wil jij werken aan uitdagende projecten, bij één of meerdere bedrijven? Spreekt het je aan om specifieke taken in een bedrijf voor jou rekening te nemen? Sta je te popelen om een brede ervaring op te doen in uiteenlopende sectoren?

Mogelijkheden genoeg! Er is altijd wel vraag naar jouw talent. Omdat we gespecialiseerd zijn in jouw domein, kunnen we voor je de geknipte uitdaging vinden. Helemaal op maat van jouw competenties, wensen en verwachtingen.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *