Management Game – Toekomstig Supermarktdirecteur ()

Beschrijving:

Ben je ondernemend?
Ben je een verkoper in hart en nieren?
Sta je aan het begin van je carrière of heb je reeds een eerste professionele ervaring?
Schrijf je dan in voor de nieuwe editie van ons Management Game en kom ons overtuigen op zaterdag 15 maart 2014!
 

Jouw verantwoordelijkheden
 
Als toekomstig Supermarktdirecteur ontdek en leer je jouw beroep tijdens een uitgebreide opleiding van 18 maanden.  Daarna zet je op jouw beurt datgene wat je geleerd hebt om in de praktijk en verzeker je de commerciële en budgettaire prestaties van jouw verkooppunt.
Dit wil concreet zeggen dat je de eindverantwoordelijkheid van jouw supermarkt draagt:

– Je ontwikkelt het commercieel plan van de supermarkt op lange termijn en je voert de commerciële strategie uit in al haar facetten (assortimenten, merchandising, promotie, dienstverlening naar de klant toe, enz…)
– Je beheert het bedrijfsresultaat van de winkel door het opstellen van budgetten en vooruitzichten en je verzekert de opvolging van de economische prestaties met behulp van de beschikbare middelen om deze verder te kunnen ontwikkelen indien nodig.

En dat is nog niet alles! Je bent eveneens verantwoordelijk voor een ploeg van 70 à 80 mensen die gecoached en gemotiveerd moeten worden om zo samen hetzelfde doel te bereiken: onze klanten in de watten leggen en van Delhaize hun favoriete winkel te maken.     

Jouw profiel

 – Je behaalde of behaalt in de nabije toekomst een Master diploma in een economische of wetenschappelijke richting
– Je bent ondernemend, vastberaden en enthousiast
– Je toont een groot commercieel inzicht en bent gepassioneerd door ons vak
– Je  geeft blijk van leadership, durft initiatieven te nemen en teams te leiden
– Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken

 

Ons aanbod
 
Je maakt deel uit van een internationaal gerichte onderneming die een leader positie bekleedt op de Belgische markt van de grote distributie en je komt terecht in een dynamisch, ondernemend en gepassioneerd team. In deze unieke omgeving bieden wij jou de kans om een uitdagende carrière uit te bouwen en ondersteunen wij jou bij de ontwikkeling van jouw eigen competenties dankzij een breed aanbod van opleidingen op maat. Naast reële doorgroeimogelijkheden bieden wij jou een competitief salaris met bijkomende extralegale voordelen.

Categorie: 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.