MARKETING -EN COMMUNICATIE COORDINATOR VASTGOED (m/v) ()

Beschrijving:

Als Marketing-en Communicatie Coördinator ben je verantwoordelijk voor alle externe communicatie op bedrijfs- en projectniveau.

De opmaak en content management van de websites, nieuwsbrieven, brochures, persberichten, verkoopborden, advertenties, beeldmateriaal, mailings, persconferenties, events, verkoopacties, projectfiches behoren tot je takenpakket.

Hiervoor werk je samen met de extern aan te stellen communicatiebureaus, vormgevers, event organisators en leveranciers.

Vanuit je rol bewaak je de kwaliteit van de huisstijl van CIP en de look & feel van de projecten op alle niveaus. Ook de inrichting en het beheer van onze modelappartementen en van het verkoopskantoor van CIP vallen onder je verantwoordelijkheid. In je functie werk je nauw samen in team en rapporteer je rechtstreeks aan de Gedelegeerd Bestuurder.

Je beschikt over relevante ervaring binnen Marketing of Communicatie en dit binnen de vastgoedsector of een aanverwante sector.

Je beschikt over een Bachelor-diploma binnen Marketing of communicatiewetenschappen (of gelijkwaardig mits ervaring).

Je kan zelfstandig werken en je bent resultaatgericht.

Je beschikt over uitstekende communicatievaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.

Een goed gevoel voor grafische vormgeving, aansluitend bij de CIP stijl, en een punctuele redactie van teksten zijn hierbij onontbeerlijk.

Je bent een sterke teamplayer.

Een parttime of 4/5 uurrooster behoort tot de mogelijkheden.

CIP is een jong en dynamisch team met gestructureerde werkprocessen.

Onze no-nonsense mentaliteit zorgt voor een aangename en collegiale werksfeer.

Ons bedrijf is gelegen in het centrum van Leuven, op wandelafstand van het station

Mogelijkheid tot werken in een parttime stelsel.

Deze vacature wordt in exclusiviteit behandeld door CPM.

CIP   CONSTRUCTION  & INVESTMENT PARTNERS-NV, gevestigd te Leuven,  is een onafhankelijke projectontwikkelaar actief in België en Luxemburg met een focus op de herontwikkeling van binnenstedelijke gebieden met gemengde bestemmingen.

Voor de projecten die de komende jaren door CIP ontwikkeld worden zoekt CIP de volgende nieuwe medewerkers ter versterking van het huidige team.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *