MECANICIEN Porsche Center Antwerpen ()

Beschrijving:

Om het bestaande team te versterken, zijn wij op zoek naar een AUTOMECANICIEN (M/V).

Automecanicien met ervaring, zet uw carrière in alle veiligheid verder.

U stelt technische diagnoses en bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de mechanische herstellingen van de wagens.

– Aantal jaren ervaring in een werkplaats is een pluspunt
– Bij voorkeur bachelor automechanica
– U staat bekend als een specialist in uw vak omdat voor u, technische bagage meer een kwestie van opbouwen is, dan van verworven kennis.

We bieden u niet enkel een job als mecanicien, maar ook een boeiende carrière, een werkomgeving met pit, een bedrijfsfilosofie met respect voor elke persoonlijkheid en een technische ondersteuning die het licht op groen zet voor uw talenten.

Bent u gepassioneerd door de automobielwereld en wenst u een nieuwe wending te geven aan uw carrière, schrijf u dan in via de rubriek “Vacatures?? op onze website : www.jobs.dieteren.be

Schrijf u in via de rubriek ‘Vacatures’ op onze website www.jobs.dieteren.be

We hebben er bij D’Ieteren meer zin in dan ooit.

Als koploper van het peloton weten we dat
ons succes niet alleen te danken is aan het aanstekelijke enthousiasme van onze ploegen, maar ook aan onze visie op ondernemen. Net deze visie, die door al onze medewerkers gedeeld wordt, maakt dat de D’Ieteren-groep functioneert als een dynamische, verantwoordelijke, integere en commercieel succesvolle gemeenschap waar het prettig werken is.

Als je dus, net als wij, vindt dat respect, ondernemingszin, klantvriendelijkheid, loyaliteit, professionele ingesteldheid, een open geest en leadership essentiële begrippen zijn, dan hebben we elkaar zo goed als zeker één en ander te vertellen…

Categorie: 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.