Onderhoud & Project Supervisor ()

Beschrijving:

Zoekt u een polyvalente leidinggevende functie waarbij u zowel uw technische, procesmatige als people management skills kan aanwenden bij een wereldspeler in een niche markt? Dan is onderstaande vacature beslist iets voor u!

Sonac Gent maakt deel uit van VION Ingredients met wereldwijde posities in de markten van slachtbijproducten. 
De kernactiviteit is het maken van producten met toegevoegde waarde zoals eiwitten, vetten en mineralen. Deze producten worden als hoogwaardig ingrediënt toegepast in uiteenlopende markten zoals farmacie, cosmetica, food, feed, energie en techniek.
Sonac draagt bij aan de duurzame totaalproductie van VION, door restproducten van het dier te benutten. Daarnaast zoekt Sonac de hoogst mogelijke waarde voor de verschillende bijproducten. Door verdere specialisatie van het productieproces, de geografische spreiding van locaties en maatwerkproducten voor de klanten speelt Sonac goed in op de marktbehoeftes.

Als Onderhoud & Project Supervisor bent u verantwoordelijk voor het onderhoudsbeleid en technische projecten ter uitbreiding of verbetering van de productie-installaties. Hierbij heeft u volgende taken en verantwoordelijkheden:
– U leidt de onderhoudsafdeling (5-tal interne medewerkers aangevuld met externen) en coördineert alle preventieve en correctieve activiteiten. U zorgt voor een gestructureerde en efficiënte werking van het onderhoudsteam.
– U stelt de onderhoudsplannen op en staat in voor de dagelijkse onderhoudsplanning en werkvoorbereiding.
– Verder bent u ook medeverantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van de onderhoudsbudgetten.
– U doet de technische aankopen en helpt ook de leveranciers en contractors te selecteren. U superviseert ook alle interventies van externen.
– Dankzij uw technische en procesmatige ingesteldheid heeft u een goed inzicht in en overzicht van de processen en installaties.
– Binnen Sonac staat u in voor het concipiëren en implementeren van verbeteringsprojecten. Hierbij ondersteunt u de Operations Manager door te zorgen voor een vertaalslag naar de werkvloer.
– U ondersteunt de productie bij verdere optimalisaties van de installaties en werkmethodes om zo de veiligheid, productiviteit, kwaliteit, bedrijfszekerheid en rendement te verhogen. Bij implementatie van nieuwe machines of aanpassen van bestaande machines treedt u op als adviseur.
– U rapporteert aan de Operations Manager.

– U bent een pragmatisch ingenieur met een stevige technische achtergrond en procesmatig inzicht, of gelijkwaardig door ervaring.
– U heeft een aantal jaren relevante werkervaring in (het aansturen van) een technische dienst of onderhoudsafdeling.
– Verder bent u een gedreven people manager die een hands-on mentaliteit combineert met conceptueel denkvermogen en steeds zoekt naar op vernieuwing gerichte methodes en technieken.
– Persoonlijkheid: autonoom, teamplayer, initiatiefnemer, organisator, problem solver, extravert, communicatief, verantwoordelijkheidszin, no-nonsense, flexibel.

– Organisatie in volle beweging, groot potentieel door de vele investeringen om een succes bedrijf te worden binnen de VION groep.
– Een gevarieerde sturende functie met veel eigen inbreng en inspraak waarbij u zowel uw technische als people management skills kan aanwenden.
– Uw voelbare invloed in de optimalisatie van processen en werking van het bedrijf.
– Een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met interessante extralegale voordelen.

Interesse? Stuur uw CV en motivatiebrief door tav. ing. Gert Van de Walle naar [email protected] . U kan rekenen op een snelle en vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *