‘ONE’TED: VERWARMINGSTECHNIEKER BUITENDIENST REGIO AALST 3413742 / 452 C ()

Beschrijving:

Ben jij een ambitieuze starter of een ervaren professional? Je vooruit helpen in jouw carri?e is de missie van Manpower ONE. Samen gaan wij voor jou op zoek naar de boeiendste jobs onder een vast of tijdelijk contract.

Onze klant is een technisch dienstverlenden bedrijf met hoofdzetel in Brussel. Wij zoeken een VERWARMINGSTECHNIEKER – VAST CONTRACT

Voor de regio AALST zoeken wij 3 techniekers verwarming. Je vertrekt van thuis naar de verschillende werven voor het installeren, onderhouden en herstellen van verwarming in woningen .
Ervaring als verwarmingstechnieker (G1/G2) is een must. Indien je niet over de juiste attesten beschikt, krijg je een gratis opleiding van het bedrijf. De opdracht start op 15 januari 2014. Het gaat om een voltijdse job, optie vast met correct salaris, bedrijfswagen en maaltijdcheques.
Interesse? Bel naar 0476 87 14 56 of mail jouw gegevens naar [email protected].

Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk gevulde online vacaturebank. Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst – of een stuk ervan – v?r het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes ! Manpower Online

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *