Payroll Consultant ()

Beschrijving:

Human Resources en klantgerichtheid zijn je tweede natuur? Dimona, DmfA, lonen, verlof en premies klinken niet als Chinees voor jou? Voor klanten doe je alles? Je helpt graag mee met de lancering van nieuwe diensten? Dan ben jij de geknipte persoon voor ons team!

Je werkt efficiënt en nauwgezet? Je kan omgaan met stress en je gaat ervoor? Je bent beste maatjes met cijfers en pc’s? Je hebt een Bachelor-diploma op zak? Je hebt reeds een eerste werkervaring van 2 jaar achter de rug? Tu parles français? Dan ben jij de geknipte persoon voor ons team!

Een boeiende job met een aantrekkelijk loon en tal van buitenwettelijke voordelen: uiteraard, wie niet?! Maar bij Partena HR bieden we nog meer. Je krijgt alle kansen om jezelf te ontplooien: flexibele uurroosters, interne mobiliteit, permanente bijscholing en je eigen ontwikkelingstraject. Ons diversiteitscharter is meer dan een papiertje. Een open geest, onafhankelijkheid, bereikbaarheid en verantwoordelijkheid zijn waarden die we elke dag opnieuw beleven in ons team.

Bij ons is alles duidelijk en doordacht. Dit is ook jouw motto? Laat ons dan vliegensvlug weten waarom jij de ideale Payroll Consultant bent. Solliciteer online!

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *