Polyvalent Customer Service medewerker ()

Beschrijving:

Onze klant behoort tot de wereldtop in zijn sector (Food) en realiseert een omzet van >200 mio Euro. Familiaal aandeelhouderschap in combinatie met een no-nonsense extern professioneel management staat garant voor een jaarlijkse omzetstijging. Zij zijn actief in verschillende, complementaire BU binnen diepvries. Voor hun hoofdkantoor regio Roeselare kijken wij nu uit voor een Polyvalent Customer Service Medewerker

Functiebeschrijving:

Samen met je collega’s sta je in voor een professioneel contact met onze internationale klanten, zowel binnen Industrie als binnen retail. Je zorgt voor een correct dossierbeheer en een vlotte orderopvolging. Je ontvangt bestellingen en geeft de orders in in ons planningssysteem. In het kader hiervan onderhoud je een nauwe, interne communicatie met de verschillende andere departementen zoals external sales, productieplanning, transport en credit control. Je informeert je klant over leveringstermijnen, nieuwe producten … Je zorgt voor de correcte verzending en het transport van onze diepvriesgoederen tot bij je klant. Daarnaast probeer je zo snel mogelijk een klantgerichte oplossing te vinden bij eventuele problemen.

Functievereisten:

Je bent een jonge starter en beschikt ofwel over een bachelor of master diploma. Je bent vlot meertalig. Naast het Nederlands, druk je je makkelijk uit in het Engels en het Frans. Kennis van een extra Europese taal (Duits of Spaans) is een voordeel. Je bent bereid ondersteunend te werken op verschillende klantendossiers, om zo de stiel te leren en je snel in te werken in onze workflow. Je denkt klant- en servicegericht en bent een echte problemsolver. Je kan zelfstandig prioriteiten stellen en werkt administratief correct. Je kan goed overweg met de courante MS Office-pakketten. Kennis SAP of een ander ERP-pakket is een grote troef.

Aanbod:

Je komt terecht in een klein team waar je samen met de collega?s snel kunt leren en verantwoordelijkheid opnemen. Naast veel ruimte voor opleiding, bieden we je snel een eigen klantenportefeuille die je zelfstandig mag beheren. Je werkt binnen een dynamische KMO-omgeving die wordt ondersteund door een grote, stabiele structuur. Vlotte bereikbaarheid in een filevrije omgeving.

Interesse?

Grijp deze kans tot een volgende stap in je professionele carrière. Ga voor meer gedetailleerde info naar www.debrouwerconsulting.be/vacatures en laad er je CV in Word op. Heb je echter eerst nog een aantal vragen, bel dan op 056 61 48 38. Na de kantooruren blijven we bereikbaar op 0474 42 10 52.

Wij garanderen een snelle en discrete behandeling van jouw kandidatuur

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *