Project Engineer ()

Beschrijving:

Je functie is tweeledig. Enerzijds werk je mee in het team engineering. Je beheert de P&ID’s, houdt deze up-to-date, voert fieldcontroles uit en staat mee in voor het ontwerp en de uitvoering van projecten. Je werkt met Autocad (2014) voor het up-to-date houden van equipment maar tevens voorzie je ontwerp van nieuwe installaties en upgrades van bestaande installaties. Anderzijds werk je ook twee tot drie dagen per week mee als onderhoudstechnieker waarbij je mee instaat voor het preventief en curratief onderhoud van de installaties en het equipment. Zo leer je de plant en installaties beter kennen om op termijn (2 à 3 jaar) te evolueren tot volwaardig project engineer.

Je genoot een hogere technische opleiding (bachelor of master) in de richting elektromechanica, mechanica of aanverwante. Daarnaast heb je een eerste ervaring binnen een technische engineering omgeving als tekenaar, ontwerper of als uitvoerend technieker. Deze relevante ervaring kan je implemeteren in deze functie. Je hebt een goede basiskennis Autocad. Je bent flexibel, hands-on en bent bereid te leren en te investeren om te groeien binnen deze functie.

We voorzien een gepast salaris op maat van uw kennis en ervaring. Je functie geniet een breed en gevarieerd takenpakket. Binnen de job leer je de plant kennen. Ze voorzien de nodige begeleiding zodat je groeit qua ervaring en verantwoordelijkheid.

Jan Goris
+32 490/57.55.73

Onze klant is een productie-eenheid binnen Kallo (B-9130). Ter versterking van hun team Engineering kijken wij uit naar een kandidaat Projectengineer (m/v).
 

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *