Projectleader construction & renovation ()

Beschrijving:

Bouw- en renovatieprojecten begeleiden is uw passie? In de wereld van restaurantfilialen zijn de uitdagingen zeer divers. Klinkt interessant voor u?
Reageer dan zeker op deze vacature.

Quick werd opgericht in 1970 en is de enige restaurantketen van Europese origine, mét Belgische roots.
Het bedrijf brengt zijn engagement van ketenrestaurant tot uiting in de service zodat de klanten zich bij hen thuis zouden voelen. Sinds de oprichting staan vernieuwing en hoge eisen aangaande kwaliteit, service, netheid en snelheid centraal. Een stijl die in de smaak valt. In België is Quick vandaag nummer 1, in Frankrijk nummer 2. In de Belux regio telt Quick momenteel een 100-tal restaurants waaronder 9 in Luxemburg.
Door de continue groei van het aantal restaurants werft Quick een projectleider bouw & renovatie aan.

Als projectleider beheert u de bouw- en renovatieprojecten van de toegewezen filialen, vanaf de lancering van het project tot de oplevering. Steeds respecteert u nauwgezet de wettelijke maatregelen aangaande de bouw en inrichting van restaurants.
– U bereidt de dossiers voor in samenwerking met uw manager en collega’s. Het betreft de haalbaarheidsstudie, het bekomen van de nodige vergunningen, toelatingen en akkoorden, validatie van de plans, consultatie en toewijzing van de aannemers.
– U werkt samen met vele interne en externe betrokken partijen en verzorgt met alle een uitstekende communicatie. U geeft advies bouwend op uw kennis en ervaring en behartigt steeds de belangen van Quick.
– Tijdens de werken, coördineert u deze en stuurt ze bij, teneinde een optimaal resultaat te bekomen aangaande kwaliteit, prijs en tijdsbestek.
– Regelmatig rapporteert u aan uw manager aangaande de uitvoering en de voortgang van de werken.
– Zelf blijft u steeds op de hoogte van de technische en technologische evolutie en de actuele normeringen.

– U hebt een Master opleiding in bouwkunde of  gelijkwaardig door ervaring.
In ieder geval beschikt u over een brede technische kennis mbt gebouwen en hun speciale technieken en dit vanuit nieuwbouw en/of renovatie.
– U heeft minstens een eerste werkervaring in een gelijkaardige functie.
– U bent een goede organisator en een doorzetter die proactief en zelfstandig kan werken. U blijft leergierig en hebt een servicegerichte ingesteldheid.
– U beheerst het Nederlands en het Frans, zowel geschreven als gesproken.

– Een gevarieerde (bouw)technische functie bij de nummer 1 in België in zijn sector, een bedrijf dat werk maakt van zijn imago en zijn service.
– Van onze know-how op technisch gebied en naar normeringen (urbanisme bouw, hygiëne in restaurants, brandbeveiliging, …) kan u veel leren.
– Reële doorgroeimogelijkheden naar de toekomst.
– Een aangename, no-nonsense omgeving waarbij u mag rekenen op een sterk engagement ten opzichte van de medewerkers en de partners.

Stuur uw CV en motivatiebrief tav Msc Gerda Devos naar [email protected]
U mag rekenen op een snelle en vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur.
Voor meer informatie: http://www.insel.be

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *