Recruitment Assistant ()

Beschrijving:

Robert Walters is een internationaal rekruteringskantoor gespecialiseerd in financiële, HR en juridische functies. Voor ons kantor te Brussel (Louizalaan) zijn wij momenteel op zoek naar een Recruitment Assistant (m/v).

Rapporterend aan de Business Unit Manager, houden uw voornaamste taken in:

  • A-Z ondersteuning bieden aan het team van Consulenten: voorbereiden van offertes voor klanten, opstellen van functiebeschrijvingen, opmaken van CV’s naar klanten toe…);
  • Plaatsen van advertenties op verschillende jobsites en opvolgen van de sollicitaties;
  • Regelen en bevestigen van afspraken tussen klanten en kandidaten;
  • Beheren van de databank;
  • Ad-hoc verantwoordelijkheden: deelname aan evenementen voor klanten/kandidaten, enz.

U heeft minimum een Bachelor diploma, ideaal aangevuld met een eerste relevante ervaring. U beheerst heel goed het Nederlands en Engels en heeft een goede notie van het Frans. Goede kennis van MS Office is een must.

U bent dynamisch, flexibel, punctueel en sterk organisatorisch aangelegd. U kan zelfstandig werken, bent stressbestendig en sterk in prioriteiten stellen. “Multitasken” is uw stokpaardje.

Robert Walters biedt u een uitdagende en afwisselende functie binnen een groeiend dynamisch team dat deel uitmaakt van een internationale groep evenals een aantrekkelijk salarispakket.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen hun CV sturen naar Mevr Khadijah Bouaiachi per mail: [email protected] met als referentie KLB/289340.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *