Sales Assistant ()

Beschrijving:

Siemens is koploper in de sectoren informatie en communicatie, automatisering, energie, transport, medische techniek, verlichting, gebouwentechnologie en huishoudtoestellen. Dankzij deze brede waaier van activiteiten kan Siemens geïntegreerde oplossingen aanbieden in het domein van mobiliteit,veiligheid, energie, gezondheidszorg en heeft het bedrijf een doorgedreven proceskennis in vele marktsegmenten.

Siemens Infrastructure & Cities levert innovatieve en groene infrastructuur voor de steden van morgen. We bieden technologische totaaloplossingen en systemen voor duurzame mobiliteit, betrouwbare stroomverdeling, intelligente netwerken (smart grids) en voor veilige en energie-efficiënte gebouwen.

Nog meer informatie over ons bedrijf vind je op: http://www.siemens.com

Voor onze sector Infrastructure & Cities, meer bepaalde de divisie Building Technologies te Huizingen zijn wij op zoek naar een Sales Assistant..

Building Technologies, een divisie binnen de sector Infrastructure & Cities, maakt gebouwen en openbare infrastructuur veiliger, comfortabeler en energiezuiniger gedurende de totale levensduur ervan. Het aanbod omvat producten, systemen en geïntegreerde oplossingen voor brandbeveiliging, elektronische beveiliging, comfort en energie-efficiëntie.

Siemens zet de norm voor maximale efficiëntie en naadloze integratie van technologieën in gebouwen. Onze innovatieve oplossingen, diensten en producten optimaliseren de prestaties van een gebouw gedurende zijn volledige levenscyclus. Ze verzekeren energiebesparingen en duurzaamheid zonder in te boeten aan comfort en veiligheid. Dit alles gesteund op onze traditie van innovatie en martktleiderschap.

Wij geloven dat de sleutel om echte waarde te creëren voor onze klanten ligt bij de focus op de complete levenscyclus: van de ontwerp- en bouwfase, over het beheer en onderhoud, tot renovatie. Kortom, het is onze missie om u te helpen de efficiëntie van uw gebouwen te maximaliseren, in elke fase van hun levenscyclus.

Wat zijn mijn verantwoordelijkheden?

 • Je staat in voor het beheren en opvolgen van technische offertes. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het professioneel opmaken van de ‘winning’ offerte.
 • Je neemt de rol van centraal aanspreekpunt op voor vragen over de CRM tool van de sales medewerkers. Je beheert en actualiseert het klantenbestand via de CRM tool.
 • Je schrijft procedures en standaarden inzake sales en sales assistentie uit en past deze aan.
 • Je stelt verbeteringen voor om performantie van de interne sales ondersteuning te verhogen.
 • Je signaleert de nood aan opleidingen wat betreft de sales en administratieve tools.
 • Je ondersteunt de salesploeg (verkopers) en begeleidt ze. Zo verzorg je de sales meetingen en sales management meetingen. Dit betekent dat je de agenda opmaakt, nota neemt, verslagen opmaakt.,…
 • Je ondersteunt de head of sales inzake agendabeheer, boekingen, reservaties,…
 • Opleiding : Bachelor opleiding (Bv. office of bedrijfsmanagement, customer relations management,….) of gelijkwaardig door ervaring.
 • Ervaring : Je hebt enkele jaren ervaring met het opstellen van offertes in ondersteuning van sales medewerkers. Ervaring in een technische sales omgeving is een plus.
 • Interesse : Je wenst je te verdiepen in het opmaken van technische offertes voor producten en services, ter ondersteuning van een sales team.
 • Talenkennis : Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en het Frans. Engels is een plus.
 • Competenties : Nauwkeurigheid, autonoom werken, planmatig werken, communicatievaardig, organisatievermogen, teamspeler.

Je krijgt bij Siemens de kans jezelf te ontplooien in een internationale omgeving. We bieden afwisselend werk in een brede waaier aan functies, en intensieve interne opleidingen om je loopbaan verder uit te bouwen. Ook permanente coaching en begeleiding door een peter/meter maken deel uit van het traject. Omdat we home- en teleworking actief promoten bieden we alternatieven voor de mobiliteitsproblematiek. We bieden je een competitief verloningspakket met een brede waaier aan mogelijke extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, verzekering gezondheidszorgen.

Wil je nog meer informatie omtrent dit aanbod, neem zeker kontakt op met [email protected].

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *