Sales Engineer C-784 ()

Beschrijving:

HPR Techniek is een sterk groeiende technische handelsonderneming met vestigingen te Rotterdam (NL), Sint Niklaas en Zaventem (B).Met ingang van 1 januari 2013 zijn HPR Techniek en Data Vision geïntegreerd tot een handelsbedrijf met vier business units. De beweging sluit aan bij de lange termijn strategie van Batenburg, welke kort samengevat kan worden als “voeg samen wat bij elkaar hoort”.  
De activiteiten van Data Vision sluiten prima aan bij de in 2011 door HPR overgenomen activiteiten van Micropower op het gebied van klantspecifieke Industriele PC’s, industriële sensoren en heayvy duty joysticks.
Data Vision is al meer dan 15 jaar een van de grootste distributeurs van vision componenten in de Benelux: zij levert camera’s, lenzen, beeldverwerkende software en belichting aan eindklanten, integratoren en OEM’ers in de Benelux. Tot voor kort maakte Data Vision onderdeel uit van de Hoogendoorn Groep.  De integratie met HPR betekent een logische uitbreiding van het portfolio met onder andere sensoren, behuizingen, industriële pc’s en mens-machine interfacing (HMI). Ditzelfde geldt voor HPR aangezien camera’s technisch gezien “high end” sensoren zijn. Hierdoor kan HPR haar klanten one-stop-shopping bieden.
Er zijn al diverse gemeenschappelijke klanten die zowel camera’s als behuizingen en industriële pc’s afnemen.  Binnen de Benelux vertegenwoordigt HPR Techniek een aantal gerenommeerde merken van passieve componenten voor toepassing in elektriciteit en elektronica.
Teneinde de groeistrategie in België te bestendigen, zoeken wij vandaag voor onze klant met zetel in Zaventem een zeer gedreven: Sales Engineer (m/v)

Na een inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de verkoop in de Belux van een breed pakket joysticks, sensoren, weerstanden en aanverwante.
Hiertoe ontwikkel je de verkoop bij bestaande klanten en verwerf je nieuwe klanten.
Je werkt nauw samen met de productspecialisten en de binnendienst.

  • je hebt een hogere technische opleiding genoten bachelor/master, richting elektrotechniek
  • je bent een commercieel – technische verkoper met 2-5 jaar ervaring
  • je spreekt vloeiend Nederlands en Frans
  • kennis van Engels of Duits is een pluspunt
  • Een uitdagende, interessante en verantwoordelijke baan
  • Een passend salaris met uitstekende primaire en secundaire voorwaarden
  • Doorgroei en opleiding in een professionele organisatie.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *