Sales Manager Benelux ()

Beschrijving:

SAFETYKLEEN is een Amerikaans bedrijf opgericht in Chicago in 1968 om aan de behoeften van de werkplaatsen en de garages te voldoen. SAFETYKLEEN Europe is een dienstverlenend bedrijf dat actief is in de industriële reiniging en ontvetting. Haar klanten komen uit uiteenlopende sectoren zoals luchtvaart, automotive, bouw, pretparken, openbare diensten …

De menselijke kwaliteit van hun teams is een trouwe weerspiegeling van de kwaliteit van dit bedrijf. Hun specialiteit is om hun klanten te voorzien van oplossingen op maat in functie van hun specifieke behoeften en dit met respect voor het leefmilieu.

Voor haar zetel in Anderlecht, zoekt onze klant een (m/v):

Sales Manager Benelux

Als Sales Manager bent u verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling en groei in de Benelux, van het goede dagelijkse beheer van de Benelux regio en van het management van het sales team (6 medewerkers).

Uw belangrijkste taken zijn :

Beschrijving van de commerciële doelstellingen

– Continue beheer en begeleiding op het terrein en coaching van het verkoopsteam

– Management en motivatie van het verkoopsteam

– Account Management van key accounts

– Deelname aan onderhandelingen op hoog niveau

– Administratieve en financiële coördinatie

– U beschikt over minimaal 10 jaar ervaring in een commerciële functie idealiter in een B2B omgeving en in een dienstverlenende sector

– U bent tweetalig NL / FR. Engels is een pluspunt

– U beschikt over uitstekende commerciële vaardigheden en managementkwaliteiten. Ervaring in het leiden van een team is een troef.

– U weet hoe industrieën functioneren en weet hoe de juiste gesprekspartner te vinden

– U bent pragmatisch, analytisch en cijfermatig ingesteld

– U bent flexibel en hands on

– U bent goed georganiseerd en nauwgezet en u respecteert de veiligheidsnormen

– U beschikt over de nodige maturiteit om zelfstandig uw taken uit te voeren

– U houdt van uitdagingen

– U bent klant-en resultaatsgericht

U zal een gevarieerde functie uitoefenen met vele uitdagingen en groei mogelijkheden. Wij bieden u een contract van onbepaalde duur met een stimulerend loon en bijkomende premies en extralegale voordelen. Bovendien vervoegt u een bedrijf in volle groei en met een baanbrekende visie in haar sector.

Interesse?

Stuur uw cv en motivatiebrief naar [email protected] of bel naar Bénédicte Gathy op het nummer 0496/28.51.88 voor meer inlichtingen.

Uw sollicitatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld, in overeenstemming met de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *