SALES MANAGER CATERING ()

Beschrijving:

People Manager met ervaring in de voeding en private label

– Je werkt een verkoopstrategie uit voor jouw klantensegment op korte, midden en lange termijn en vertaalt deze vervolgens in een concreet jaarlijks actieplan.

– Je beheert een klantenbestand van grossiers, grossiersverenigingen, horecazaken, institutionele klanten en cateraars.

– Je volgt de verkoopresultaten nauw op en neemt in overleg met Directie en Maketing initiatieven om de verkoop verder te stimuleren.

– Je negotieert de jaarcontracten en volgt de tevredenheid van klanten op.

– Je coacht en geeft leiding aan een team van 5 regionale vertegenwoordigers en zorgt voor een goede samenwerking met de commerciële binnendienst..

– Je bewaakt de efficiëntie in het verkoopproces en de kwalitatieve afhandeling van orders. Hiertoe onderhoud je nauwe contacten met de afdelingen productie, verpakking en kwaliteit.

– Je vertegenwoordigt Pauwels NV op beurzen.

– Je rapporteert aan de Gedelegeerd Bestuurder.

– Je behaalde een Bachelor of Master diploma in een economische of marketing richting en je bouwde al verschillende jaren ervaring op binnen de voedingssector en private label.

– Je bent vertrouwd met het beheer en de uitbouw van een netwerk van grossiers.

– Je bent een charismatisch peoplemanager.

– Je bent vloeiend tweetalig: Nederlands/Frans.

– Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en een grote dosis organisatietalent.

– Je communiceert duidelijk en gestructureerd en bent een uitstekend onderhandelaar.

– Je bent proactief, pragmatisch en sterk kwaliteitsbewust.

– Bovenal, ben je een ondernemer met een neus voor nieuwe opportuniteiten, gericht op verdere groei van het bedrijf, in samenwerking met anderen.

– Je komt terecht in een boeiende en stabiele onderneming met korte beslissingslijnen en een hoogtechnologisch productieproces waarin continu geïnvesteerd wordt.

– Je krijgt de nodige verantwoordelijkheid en een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse?

Mail je C.V. en motivatiebrief naar [email protected] met vermelding van referentie BE697444 in de onderwerpsregel of stuur per post naar Hudson, t.a.v. Micheline Santkin, Joe Englishstraat 56 – 2140 Antwerpen, tel + 32 (0)3 217 21 50.

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

PAUWELS N.V. (www.pauwelsnv.be) is een gespecialiseerde fabrikant van mayonaise, ketchup, pastasauzen en speciaalsauzen, gericht op de markt van private labels. De organisatie is reeds meer dan 100 jaar actief en heeft een uitgebreid productgamma dat in diverse verpakkingsvormen wordt verkocht aan de industriële verbruiker, grootdistributie en catering. Met een actuele omzet van meer dan 150 miljoen euro zijn ze gegroeid tot een gerenommeerde onderneming met geavanceerde productie- en verpakkingsmachines. Met een ploeg van 260 medewerkers over diverse productie en commerciële sites is deze organisatie door innovatieve aanpak, gerichte investeringen en succesvolle overnames uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende spelers binnen zijn branche. Naast de Belgische markt is er een sterke internationale groei en afzet van hun producten.

Om de continue groei te blijven realiseren, zoeken we voor de hoofdzetel in Oelegem een (m/v):

SALES MANAGER CATERING

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *