Sales Manager PP & LDPE Granulaten Duitstalige markten ()

Beschrijving:

Onze klant is onderdeel van een internationaal concern actief in de productie en wereldwijde verkoop van PP & LDPE granulaten voor verschillende toepassingsgebieden. De productiesites zijn wereldwijd verspreid. Het Sales HQ BeNeLux is gevestigd in de omgeving van Antwerpen. Momenteel wensen we ons verkoopsteam te versterken met een Sales Manager PP & LDPE Granulaten Duitstalige markten

Functiebeschrijving:

Na een grondige introductieperiode, waarbij u onze producten, markten en commerciële aanpak leert kennen, wordt u verantwoordelijk voor de verkoop van polypropyleengranulaten in de regio Duitsland / Zwitserland / Oostenrijk. U prospecteert de markt en bouwt de klantenportefeuille verder uit. U onderhandelt over contracten binnen het intern afgesproken kader, en bouwt met uw klanten een vertrouwensrelatie op door uw goede productkennis en uw professionele aanpak. ” Wij verwachten dat u meedenkt over de verdere diversificatie van onze producten teneinde het aanbod van producten met een grotere toegevoegde waarde te verhogen. ” In deze functie zal u 40 % van uw tijd binnen uw markten reizen (bijna uitsluitend met de wagen). ” Dynamische binnendienstmedewerkers zullen u ondersteunen in uw activiteiten. ” U rapporteert aan de Sales Director.

Functievereisten:

U bent een dynamisch en commercieel gedreven persoon met een universitaire opleiding. U bent vooral een sterke onderhandelaar, “hands on”.
Ervaring in de verkoop van commodity plastics beschouwen we als een troef, maar is geen vereiste. U hebt een assertieve persoonlijkheid, u straalt vertrouwen uit en voelt zich vooral comfortabel in het uitbouwen van lange termijn relaties.
U bent een teamspeler.
U hebt een goede talenkennis en communiceert vloeiend in het Duits en het Engels.

Aanbod:

U komt terecht in een bedrijf met sterke ambities naar de toekomst ondersteund door sterke industriële aandeelhouders.
U kunt rekenen op een aantrekkelijk en competitief remuneratiepakket met extralegale voordelen.
U wordt omringd door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen.

Interesse?

Grijp deze kans tot een volgende stap in je professionele carrière. Ga voor meer gedetailleerde info naar www.debrouwerconsulting.be/kandidaten-vacatures.php en laad er je CV in Word op. Heb je echter eerst nog een aantal vragen, bel dan op 056 61 48 38. Na de kantooruren blijven we bereikbaar op 0474 42 10 52.
Wij garanderen een snelle en discrete behandeling van jouw kandidatuur.

Deze procedure wordt exclusief door Debrouwer Consulting behandeld.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *