Sales Support Engineer ()

Beschrijving:

De verantwoordelijkheid van u als Application Engineer is de coordinatie en het voorraadbeheer van de chemicaliën, het beheren en begeleiden van diverse water- en procesgerelateerde applicaties, monsternames en analyses, product kwaliteits-controles, communicatie met de klant over voorgenoemde zaken en terugkoppeling daarover naar de Account-Manager.

U heeft dagelijks contact met de klant, bent oplossingsgericht en klantgericht in uw communicatie. De werkzaamheden zijn zeer variërend en enige flexibiliteit is daarbij vereist om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Daarbij wordt u ondersteund door een professioneel team dat taakgericht is en waarbij onze diensten centraal staan. Samen met dit team maakt u het verschil bij onze klanten!

  • U heeft sterke communicatieve vaardigheden, bent een teamplayer en goed benaderbaar. U kunt zich vinden in een een positieve en open bedrijfscultuur.
  • U bent leergierig, enthousiast en u kunt zichzelf motiveren.
  • Niveau Industrieel Ingenieur (chemie, proces- en/of laboratorium techniek )
  • U bent verzorgt, representatief en klantgericht.
  • U beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.

Gezien de gezonde financiële positie van onze organisatie krijgt u uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte trainingen en doorgroeimogelijkheden.

In ruil voor uw inspanningen krijgt u een aantrekkelijk salaris aangevuld met een zeer compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder de nodige sociale voorzieningen, een bedrijfsauto, een laptop en mobiele telefoon.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *