SCHOONMAKER (m/v) Leuven ()

Beschrijving:

Inleiding

IRIS Cleaning Services n.v. is een van de voornaamste bedrijven in de Belgische schoonmaaksector en behoort tot de Belgische IRIS GROUP waarvan de activiteiten te vinden zijn op www.iris.be. Met een team van 1700 werknemers wordt een omzet van ± 40 miljoen euro gerealiseerd in gans België met vestigingen in Brussel, Gent, Antwerpen, Zeebrugge en Sombreffe. De bedrijfscultuur wordt getypeerd door een sterke menselijke dimensie, ondernemersschap en een uitgesproken zin voor kwaliteit en dienstverlening. In het kader van een versterking van onze schoonmaakploegen, kijken wij uit naar een deeltijdse Schoonmaker (m/v) voor Leuven.

Omschrijving

Schoonmaak (deeltijds) in Leuven

Profiel

U hebt een relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. U drukt zich zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk.

Wij bieden

Voor deze afwisselende en uitdagende job binnen een stabiele en aangename werkomgeving mag u rekenen op een salaris conform het barema.

Interesse voor deze boeiende functie?

Schrijf, e-mail of fax dan snel je motivatiebrief met curriculum vitae naar IRIS Cleaning Services, Klaverbladstraat 7A, 3560 Lummen.

Je kandidaatstelling zal snel en vertrouwelijk behandeld worden. Indien geen reactie binnen de 30 dagen, wordt uw kandidatuur niet weerhouden.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *