SCHOONMAKER (m/v) Regio Oost-Vlaanderen ()

Beschrijving:

Inleiding

IRIS Cleaning Services n.v. is een van de voornaamste bedrijven in de Belgische schoonmaaksector en behoort tot de Belgische IRIS GROUP waarvan de activiteiten te vinden zijn op www.iris.be. Met een team van 1700 werknemers wordt een omzet van ± 40 miljoen euro gerealiseerd in gans België met vestigingen in Brussel, Gent, Antwerpen, Zeebrugge en Sombreffe. De bedrijfscultuur wordt getypeerd door een sterke menselijke dimensie, ondernemersschap en een uitgesproken zin voor kwaliteit en dienstverlening. In het kader van een versterking van onze schoonmaakploegen, kijken wij uit naar een Schoonmaker (m/v) voor de regio Oost-Vlaanderen.

Omschrijving

Schoonmaak mobiele werkploeg regio Oost-Vlaanderen.

Profiel

U bent flexibel zowel op vlak van werkuren als jobinhoud. U hebt ervaring in de schoonmaaksector en hebt kennis van schoonmaaktechnieken. U drukt zich zeer goed uit in het Nederlands. U bent klantvriendelijk en in het bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden

Voor deze afwisselende en uitdagende job binnen een stabiele en aangename werkomgeving mag u rekenen op een salaris conform het barema en een bedrijfswagen. Interesse voor deze boeiende functie? Schrijf, e-mail of fax dan snel je motivatiebrief met curriculum vitae naar IRIS Cleaning Services, Begoniastraat 38 9810 Eke T: 09 382 71 96 F: 09 385 69 09 Email: [email protected] Je kandidaatstelling zal snel en vertrouwelijk behandeld worden. Indien geen reactie binnen de 30 dagen, wordt uw kandidatuur niet weerhouden.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *