SENIOR HR CONSULTANT JOB GRADING ()

Beschrijving:

GEDREVEN EXPERT MET EXPERTISE IN FUNCTIECLASSIFICATIE

– Als Senior Consultant Job Grading neem je het projectleiderschap op van diverse klantenprojecten, zowel in de openbare als in de privé-sector. Deze projecten zijn heel uiteenlopend naar vorm en duur. Het betreft functieclassificatieprojecten, eventueel gecombineerd met competentiemanagement en beloningsbeleid. Je adviseert klanten over het verder professionaliseren van het HR-beleid en de HR-systemen in brede zin. Je begeleidt klanten bij de definiëring van een project en bij de uitvoering van de diverse projectstappen.

– Als projectleider sta je in voor het faciliteren van de opmaak van functiebeschrijvingen, het wegen van functies aan de hand van onze intern ontwikkelde en competentiegerelateerde functiewaarderingsmethodiek (5+1 COMPAS®) en het uittekenen van een functieclassificatiemodel. Daarnaast zal je het uitgewerkte classificatiemodel ook bespreken met de directie en met de syndicale organisaties.

– Hoewel de focus in eerste instantie op functieclassificatieprojecten ligt, wordt van jou ook verwacht de kennis te verbreden naar andere disciplines binnen ons team, met name beloning, competentie en performance management. Je vormt met andere woorden als brede HR adviseur een klankbord voor je klanten.

– Naast jouw inschakeling op projecten bij klanten, werk je ook actief mee aan de verdere ontwikkeling en innovatie van de practice. Je deelt jouw expertise met collega’s binnen het Organisational Talent Management team en breidt je eigen expertise verder uit. Het functioneel coachen en aansturen van junior & senior consultants zal op termijn ook deel uitmaken van jouw takenpakket.

– Hudson zoekt medewerkers die gaan voor kwaliteit en professionaliteit. Mensen die begaan zijn met hun klanten en lange termijnrelaties willen uitbouwen en dan ook alles in het werk stellen om klanten door hun aanpak te overtuigen dat ze bij Hudson aan het juiste adres zijn. Kortom mensen die hun job doen met passie. Je onderhoudt actief contacten. Bestaande klanten volg je op, klantencontacten uit het verleden houd je warm. Je ontmoet ook potentiële nieuwe klanten. Je neemt deel aan netwerkevents waarop onze klanten worden uitgenodigd.

– Je hebt een Master diploma in een economische, menswetenschappelijke of juridische richting en beschikt over 3 tot 5 jaar ervaring, in een HR-functie of als consultant. Je hebt een eerste ervaring met functieclassificatie, competentiemanagement en/of performance management en wil jouw expertise verder verdiepen en/of verbreden.

– Je communiceert vlot, zowel mondeling als schriftelijk, zowel in jouw moedertaal, als in het Engels of het Frans. Met jouw communicatievaardigheden, zin voor analyse, flexibiliteit en punctualiteit, maak je het verschil.

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE698803 naar [email protected]

Hudson t.a.v. Marc Decoene

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 29 l Fax 09 221 23 55 l E-mail [email protected]

Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Rekrutering & Selectie, Talent Management en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen.

Met bijzondere mensen naar bijzondere prestaties

Ter ondersteuning van ons team in Gent of Brussel zijn we op zoek naar een (m/v)

SENIOR HR CONSULTANT JOB GRADING

GEDREVEN EXPERT MET EXPERTISE IN FUNCTIECLASSIFICATIE

Hudson zoekt medewerkers die gaan voor kwaliteit en professionaliteit. Klanten helpen om HR-processen en systemen op te zetten om talent aan te trekken, te beheren en te behouden, daar draait het om in onze afdeling Organisational Talent Management (OTM).

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *