Senior Projectleider ()

Beschrijving:

Maandag België is sterk in het matchen van technisch hoog opgeleid personeel en heeft inmiddels een brede klantenportefeuille uitgebouwd. We zijn gestart in 2009 in Berchem (roots Maandag Nederland, bestaan 23 jaar) en hebben vandaag 3 vestigingen (Brasschaat, Gent en Hasselt) met vooropgestelde uitbreiding in 2014 naar Franstalig gebied. Wij investeren veel tijd in opvolging vanaf de sollicitatie tot einde contract en staan dicht bij onze kandidaten ook als het minder vlot loopt. Ons deta-vast principe (vast na 12mnd detachering) is een succes-factor owv de kans die we krijgen om voor onze kandidaten als buffer op te treden op het moment dat daar nood aan is. Win-Win en meedenken met onze kandidaat maakt dat we een mooi partnership kunnen uitbouwen. Onze klantenportefeuille is inmiddels dusdanig uitgebouwd dat we voor de geschikte kandidaat de geschikte job kunnen vinden.

Op naar een nieuwe uitdaging!

Voor onze klant, een gerenommeerd familiebedrijf uit de regio kortrijk, zijn wij op zoek naar een Senior Projectleider.

Binnen deze functie krijg je als projectleider de verantwoordelijkheid over de volledige coördinatie van de uit te voeren projecten.

 • In de engineeringsfase werk je zeer gericht met tekenaars, elektrische ontwerpers, leveranciers, enz.
 • Je coördineert en controleert alle offertes per machineonderdeel, tekenwerk, prijsbesprekingen- en onderhandelingen, … en werkt naar een gestructureerde bill of materials toe.
 • Je integreert alle voorbereidingen in de effectieve werfopdrachten.
 • Je staat in voor de briefing naar je toegewezen werfleider en bent frequent aanwezig op de werf voor de projectinhoudelijke opvolging van jouw project. Tevens worden werfvergaderingen door jou georganiseerd en geleid.
 • Je blijft tijdens de uitvoering van het project voldoende de ‘vinger aan de pols houden’ met betrekking tot meerwerk, budgetten, tijdsduur, openstaande punten, …
 • Na het project sta je in voor de nacalculatie, opvolging van de oplevering en een kwaliteitsvolle debriefing omtrent het project.
 • Je hebt een hogeren opleiding gevolgd met een grote kennis van elektromechanica, mechanica of warmtetechnieken.
 • Je hebt een groot technisch analysevermogen en coördineert en communiceert uitermate vlot en gestructureerd.
 • Als ervaren en autonome projectleider weet je jouw projecten te engineeren binnen de vooropgestelde budgetten en tijdspanne.
 • Je bent taalvaardig. Kennis van het Nederlands, Frans en Engels is voor jouw geen probleem.
 • Je kan goed overweg met MS Office.

Werken bij Maandag® biedt naast de inhoudelijke uitdagingen van de functie nog een aantal extra voordelen. Allereerst profiteer je van een prima arbeidsvoorwaardenpakket, een marktconform salaris afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring met een collectieve pensioenregeling. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen. 

Geïnteresseerd in deze functie? Neem dan snel contact op met onze vestiging Gent op +32(0)92982050 of [email protected]

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *