Senior Quality Engineer ()

Beschrijving:

Voorstelling

PSS has a passion for premium sound solutions. Hence our name. Headquartered in Dendermonde (Belgium) and part of the D+M Group (Denon & Marantz), we’re one of the world’s leading and best performing innovative audio companies, employing more than 700 people in one of our 11 branches in Europe, America and Asia.

As a B2B supplier, Premium Sound Solutions develops, produces and commercializes sound systems for the automotive and consumer electronics markets. In Europe, our speakers are used in nearly one out of three cars. In addition, major consumer brands around the globe rely on our cutting-edge technology for their home and pc audio systems (e.g. TM docking stations). Yes, when it comes to creating groovin’ acoustics we have a hi-fi reputation. Hear! Hear!

Functie

Als Senior Customer Quality Engineer concentreer je je op de premium automotive klanten en beheer je op het niveau van audio installaties hoofdzakelijk projecten rond luidsprekers. Binnen je eigen projectteam bewaak je de kwaliteitseisen van de klant, niet alleen tijdens het ontwikkelingsproces, maar eveneens gedurende de gehele levenscyclus van het product. Om een sterke klanttevredenheid en binding te kunnen blijven garanderen, onderhoud je niet alleen dagdagelijks contact met je premium klanten, maar ga je zo nodig ook ter plaatse. Je zorgt voor een correcte opvolging van warranty returns, klachten, afwijzingen etc. en weet als een gedegen gesprekspartner op te treden tijdens klantenaudits en –bezoeken.

In het denkproces naar vernieuwing en verbeteringsprogramma’s binnen de organisatie wereldwijd, krijg je de kans om betrokken te worden bij de ontwikkelingsfase van nieuwe luidsprekers. Uiteraard ben je hier verantwoordelijk voor een gedegen kwaliteits- en procesbegeleiding. Je zorgt daarbij voor een kritische doorlichting van bestaande processen en stelt in dit kader gerichte projecten voor.

Als ISO/TS auditor ben je verantwoordelijk voor diverse systeem- en procesaudits. Je kijkt erop toe dat de interne procedures in lijn liggen met de eisen van de klant en hun kwaliteitssystemen en past zo nodig de huidige processen aan de nieuwe systeemvereisten aan. In deze functie rapporteer je aan de Quality Manager.

Profiel

Je kan terugblikken op volgende ervaring en kennis:

  • U beschikt minimum over 5 jaar relevante werkervaring binnen kwaliteit in de automobielsector en/of binnen de elektronica.
  • U beschikt over een Bachelor of Master-diploma binnen een technische richting.
  • Ervaring binnen de akoestiek of audio elektronica vormt een sterke plus.
  • U kan zich zeer vlot uitdrukken in het Engels
  • Kennis van kwaliteitssystemen (ISO TS 16949), -toepassingen (8D, PDCA, FMEA,etc) en statistische tools (SPC, DOE) vormen eveneens een pluspunt.

Als Senior Customer Quality Engineer beschik je over volgende competenties:

  • Je houdt van klantencontacten en stelt zich als contactpersoon assertief en zelfzeker op. Desalniettemin beschik je over een sterke klantgerichtheid en flair waardoor jouw klantenrelaties als transparant en gedegen kunnen omschreven worden.
  • Een handson mentaliteit, een sterke verantwoordelijkheidszin en een oplossingsgerichte houding, zijn een van jouw belangrijkste troeven. Je bent een initiatiefnemer, beschikt over een creatieve ingesteldheid en bent bovenal een teamspeler.
  • U bent analytisch en accuraat en beschikt over goede organisatorische vaardigheden. Je bent eveneens in staat strategisch en overkoepelend na te denken over kwaliteitsprocessen en –issues.
  • Je houdt van samenwerken en vindt teamwork dan ook belangrijk. In geval van kwaliteitsincidenten ben je in staat om een team op een correcte manier aan te sturen en te coördineren.
  • Je beschikt over een flexibele ingesteldheid ten aanzien van uiteenlopende projecten, vragen en acties. Anderzijds ben je ook bereid om te reizen voor korte periodes (+/-10 à 15%)

Aanbod

PREMIUM SOUND SOLUTIONS biedt u een interessante functie met reële kansen en mogelijkheden aan. Daarnaast kan je terugvallen op een team met gedreven en ervaren collega’s binnen een aangename werksfeer. Jouw salarispakket staat in verhouding tot jouw kwalificaties en ervaring en is aangevuld met extralegale voordelen.

PREMIUM SOUND SOLUTIONS biedt je bovendien een werkkader met een sterk kwalitatieve en internationale uitstraling. Je hebt de kans om te proeven van een werkgever op wereldformaat. Deze wereldleider werkt bovendien ook sterk rond opleiding en persoonlijke ontwikkeling waardoor je kan fungeren binnen een functie (en binnen een team) met een brede verantwoordelijkheid, en waarbij je ten allen tijde met de juiste tools ondersteund wordt. Het spreekt voor zich dat jouw kandidatuur met de grootste discretie wordt behandeld.

Contact

Overtuigd van de mogelijkheden binnen deze job? Prima, dan ontvangen wij graag een gemotiveerd CV op volgend adres: [email protected]

Toch nog een vraag? Geen probleem, geef gerust een seintje op het nummer 052/40.94.10

Categorie: 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.