Stafmedewerker ()

Beschrijving:

Prebes is een Vlaamse non-profit organisatie met leden die actief zijn in de domeinen welzijn op het werk, duurzaamheid en maatschappelijk en sociaal verantwoord ondernemen. Gegroeid vanuit een vereniging van preventieadviseurs, is Prebes een vooraanstaande vakvereniging voor alle professionelen die begaan zijn met het verbeteren van welzijn, preventie en bescherming op het werk. Via gerichte vorming verzekert Prebes dat leden deskundig blijven in hun vakdomein. Deze praktijkgerichte informatie wordt door Prebes aangevuld met kennis vanuit het lerend netwerk, dat voor ieder lid toegankelijk is. Voor meer gedetailleerde informatie over onze organisatie, verwijst Prebes u graag door naar www.prebes.be. De bedrijfsfilm van Prebes kan u vinden op https://vimeo.com/72827331. Gezien de blijvende groei van onze organisatie, wensen wij ons coördinatieteam in Kermt uit te breiden met een voltijdse stafmedewerker (m/v).

Uw functie

Als stafmedewerker bevindt uw functie zich op beleidsniveau. U staat in voor de kwalitatieve beleidsvoering en zorgt voor een operationele planning die de strategische doelstellingen van Prebes waarmaakt. Dit houdt o.a. het volgende in:

 • U zorgt voor de strategische uitbouw, positionering, optimalisatie en efficiëntie van de ledenwerking.
 • U onderhoudt het bestaande professioneel netwerk van Prebes en breidt dit verder uit.
 • U bewaakt de kwaliteit van onze ledenwerking via een continu kwaliteitsbeleid, samen met de deskundigen van het coördinatiecentrum.
 • U inspireert en coacht het team van medewerkers in het coördinatiecentrum.
 • U bewaakt de inkomsten en uitgaven via een heldere beleids- en beheercyclus.
 • U heeft intensief overleg met de Voorzitter van de Raad van Bestuur en rapporteert periodiek aan de volledige Raad van Bestuur.

Uw profiel

 • U bent sterk analytisch, communicatief, uitermate creatief, ondernemend en flexibel.
 • U houdt van ‘netwerken’ en/of u bent reeds vertrouwd met het Prebes-netwerk .
 • U beschikt over een ruime professionele ervaring in een industriële- of bedrijfsomgeving.
 • U behaalde reeds het diploma van Preventieadviseur niveau 1 of u wenst dit op korte termijn te behalen.
 • U kan zich vlot uitdrukken in het Nederlands, het Frans en het Engels.

Ons Aanbod

Prebes biedt u een uitdagende functie met verantwoordelijkheid, in een uitgebreid netwerk binnen een toekomstgerichte sector. Daarnaast biedt Prebes een contract van onbepaalde duur met een flexibel uurrooster, alsook een marktconform verloningspakket met extralegale voordelen. Wij bespreken de concrete voorwaarden graag in een persoonlijk gesprek.

Interesse?

Zend uw CV en motivatiebrief vóór 27/1/2014 naar Martijn Loyens, HR Consultant Ascento, [email protected] of per post naar Ascento Hasselt, Kempische Steenweg 293/7, 3500 Hasselt. Voor bijkomende informatie omtrent deze vacature kunt u terecht op 011 30 14 70. Deze opdracht loopt exclusief via Ascento.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *