STORE MANAGER Dendermonde ()

Beschrijving:

C&A België is met haar eigentijdse dames-, heren- en kindercollectie marktleider in de modedistributie. C&A heeft een uiteenlopend en gevarieerd aanbod én een groot en zeer divers klantenbestand. Al deze klanten tevreden stellen is dan ook een uitdaging van formaat. Hierin slagen wij enkel door de enthousiaste inzet van onze medewerkers. Zij voelen zich persoonlijk betrokken bij onze onderneming. En niet zonder reden.

Als Store Manager ben je verantwoordelijk voor een ijzersterk resultaat van je winkel. Je leidt van op de winkelvloer een team van enthousiaste medewerkers en je motiveert hen dagelijks om de vooropgestelde doelstellingen te behalen. Je zorgt daarbij voor een aangename werksfeer en een aantrekkelijke winkel waarin de klant zich thuis voelt.filiaalhouder

  • Je beschikt over sterke commerciële en organisatorische vaardigheden.
  • Je bent zelfstandig, flexibel en resultaatgericht.
  • Je bent een praktisch ingestelde people manager.
  • Je hebt gevoel voor mode en visual merchandising.
  • Je beschikt over enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie en/of gelijkaardig bedrijf.

 

Na een intensieve, praktische opleiding kom je terecht in een gevarieerde job binnen de modewereld. Je wordt beloond met een pakket arbeids- en loonvoorwaarden dat in de sector bij de beste hoort. De n°1 van de modedistributie in België en in Europa biedt je bovendien reële doorgroeimogelijkheden.

 

Interesse? Klik dan snel op de sollicitatieknop. Veel succes!

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *