Store manager DILBEEK en Store manager GENT ()

Beschrijving:

Bedrijfsprofiel

Boobs-‘n-Burps is een jong Belgisch bedrijf in volle groei met momenteel drie vestigingen (Gent (voorjaar 2014), Antwerpen en Dilbeek) met hoofdkantoor en webshop in Groot-Bijgaarden. Boobs-‘n-Burps werd in 2010 opgericht door Roeline Ham, UNIZO/Markant Belofte 2011. De zaak heeft Vlaanderens grootste collectie zwangerschaps- en borstvoedingsbh’s en specialiseert in trendy kleding voor tijdens & na de zwangerschap. Met o.a. haar zogenaamde Milkbar met borstkolven en toebehoren en het wekelijkse SOS Tiet spreekuur is Boobs-‘n-Burps baanbrekend in de begeleiding van borstvoedende mama’s. Boobs-‘n-Burps zal de komende 3 jaar haar winkelnetwerk verder uitbreiden én inzetten op het verhogen van haar maatschappelijke impact, gericht op het langer volhouden van borstvoeding in een hedendaags kader. Boobs-‘n-Burps heeft een erg open en geëngageerde bedrijfscultuur die draait op passie en geloof in de mogelijkheid dingen te kunnen veranderen met hard werk en volharding.

Functieomschrijving

 • Je bent de dragende kracht van deze Boobs-‘n-Burps winkel.
 • Je hebt de commerciële en organisatorische eindverantwoordelijkheid.
 • Je staat in voor het verkopen van onze collecties zwangerschaps- en borstvoedingskleding, -bh’s en alle toebehoren voor borstvoeding zoals kolven.
 • Je zorgt voor de organisatie van de service en diensten zoals eigen aan het Boobs-‘n-Burps concept (cursussen, kolfpermanentie, etc).
 • Je zorgt er voor dat iedere aanstaande of pas bevallen mama zich welkom voelt en omringd wordt met de juiste aandacht en zorg.
 • Je houdt overzicht over de goederenstroom en je voert administratieve taken uit.
 • Je onderhoudt contacten met vroedvrouwpraktijken, ziekenhuizen en andere belanghebbende partijen in jouw regio zodat je winkel het kloppend borstvoedingshart in de streek wordt.

Functie eisen

 • Je bent een sterke en daadkrachtige persoonlijkheid met een Bachelor werk- en denkniveau.
 • Je hebt voeling met de wereld van mama’s en baby’s en je vindt borstvoeding de normaalste zaak van de wereld.
 • Je beschikt over ten minste 3 jaar verkoopservaring in de modebrache, kindersector of lingeriewereld en beschikt over aantoonbare managementcapaciteiten.
 • Je valt op door je positieve uitstraling, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid, stressbestendigheid, doorzettingsvermogen, en oog voor detail.
 • Je houdt er van te werken voor “een hoger doel” en bent gedreven hieraan je steentje bij te dragen.
 • Je bent tweetalig Nederlands-Frans en hebt kennis van het Engels.
 • Zaterdagwerk hoort bij de job.
 • Je beschikt over een auto en rijbewijs.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een fulltime en uitdagende job waarbij je dagelijks in het hart van het leven staat, met een pak eigen verantwoordelijkheden in een jong en gedreven kader. Je kan je eigen persoonlijkheid volledig tot haar recht laten komen door ruimte voor intiatief in een open sfeer van samen ondernemen met oog op de goede zaak. Je stapt aan boord van een dynamisch, toekomstgerichte onderneming met een heldere sociale missie en degelijk economisch plan. Wat en waarom gaan altijd hand in hand. Je kan rekenen op een grote betrokkenheid bij de beleidsvoering en sterke transparantie in alle processen van het bedrijf. Nieuwe “boezemvriendinnen”onder je collega’s én aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden maken deel uit van ons aanbod.

Locatie

Gent of Dilbeek (2 aparte functies)

Opdrachtgever

Boobs-‘n-Burps NV

Solliciteren

Stuur je CV en motivatie naar [email protected] Bellen voor meer info kan tijdens kantooruren naar Katrien Geens op 0478 382368

www.boobs-n-burps.be happy boobs make happy people shop.boobs-n-burps.be

Categorie: 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.