Supermarktmanager Albert Heijn ()

Beschrijving:

t-office is de gespecialiseerde dienstverlening binnen uitzendkantoor t-interim voor de rekrutering van hogere bediendenprofielen. In een uitgebreid selectieproces kijken wij met jou naar jouw ervaring, vaardigheden en interesses. Dagelijks gaan wij voor klanten en kandidaten op zoek naar de meest geschikte persoon of job en dit zowel voor tijdelijke als vaste betrekkingen.
Je bent verantwoordelijk voor je eigen supermarkt, een miljoenenomzet en je team. En dat betekent keihard werken. Maar daar draai jij je hand niet voor om. Je bent een ervaren manager met een hart voor de klant en een neus voor zaken. Afhankelijk van je ervaring start je als Supermarktmanager (m/v) of Assistent Supermarkt-manager (m/v) bij Albert Heijn. Je inzet wordt beloond met een plezierige baan, een goed salaris, een aantrekkelijke bonusregeling en uitstekende arbeidsvoorwaarden.
  • Je hebt een bachelor werk- en denkniveau.
  • Je bent een ervaren manager uit de retail of horeca.
  • Je bent een rasechte people manager, je kan mensen coachen, motiveren en enthousiasmeren.
  • Je hebt passie, organisatietalent en overtuigingskracht.
  • Je hebt een snelle, analytische geest.
  • ‘De klant eerst’ is je levensmotto.
  • Je barst van energie en je wil vooruit.
Je bent het gezicht van Albert Heijn en de gastheer of -vrouw voor al je klanten. Je trekt de kar, enthousiast en resultaatgericht. Zo motiveer je je mensen en ziet je winkel er elke dag perfect uit – waardoor deze optimaal draait, de omzet stijgt en je klanten en medewerkers tevreden zijn. Als lokale werkgever ben je bovendien aanjager van lokale activiteiten.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *