Supervisor schadebeheer MOB-Verzekeringen ()

Beschrijving:

De medewerkers op de site te Gent staan in voor de verwerking van de hospitalisatieaangiften van de leden aangesloten bij de facultatieve CM-Verzekeringen (het CM-Hospitaalplan en CM-Hospitaalfix): onderzoeken of er recht is op een tegemoetkoming, deze tegemoetkoming berekenen en uitbetalen. De dienst verzorgt ook de schriftelijke en mondelinge communicatie naar de leden over hun schadedossier.

 

In overleg met je hiërarchische overste en je collega’s sta je in voor het optimaal functioneren van een team dossierbeheerders in Gent.

Je hoofdactiviteiten spitsen zich toe op:

– richting geven aan en coachen van een groep dossierbeheerders en dossierbeheerders-experten

– mee instaan voor het personeelsbeleid van je team

– organiseren van de taken en de opdrachten van je team

– opvolgen van de reglementering en de procedures van de verzekeringen en de nodige controles uitoefenen op de correcte toepassing ervan

– mee instaan voor interne en externe vorming van medewerkers

– mee instaan voor de informatiedoorstroming binnen de site te Gent en binnen de VMOB

– de interne en externe communicatie (telefonie, email, contactcenter, website) op een hedendaagse en klantvriendelijke manier mee helpen uitbouwen

– mee ondersteunen van de dossierbeheerders-experten

– actief participeren aan structureel staf- en expertenoverleg van de VMOB

– opnemen van de verantwoordelijkheid voor specifieke deelprojecten

Je beschikt minimaal over een diploma op bachelorniveau en kan vlot overweg met de MS-Office-toepassingen. Je bent resultaatgericht, houdt van snel en nauwkeurig werk en draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel. Je staat open voor flexibele werktijden. Je beschikt over uitgesproken vlotte communicatieve vaardigheden. Je beschikt over aantoonbare leidinggevende capaciteiten: Je kan mensen motiverend aansturen en je bent een kei in het plannen en organiseren van administratief werk. Je bent een teamspeler die ook zelfstandig verantwoordelijkheid opneemt. Vergaderingen waarvoor verplaatsing nodig is, vormen voor jou geen probleem en je bent bereid je snel in te werken in de materie van de hospitalisatieverzekeringen.

Een uitdagende en veelzijdige leidinggevende functie in een dynamische werkomgeving, met ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing. Een contract van onbepaalde duur. Een passende verloning en extralegale voordelen.

Bij interesse gelieve ons uw cv en motivatiebrief te bezorgen voor 27-01-2014 via onderstaande link «Solliciteer Nu».

Contact informatie:

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *