SUPERVISOR SERVICE (m/v) ()

Beschrijving:

OTIS is ’s werelds grootste fabrikant, installateur en serviconderneming van liften, roltrappen en rolpaden. Met onze excellente dienstverlening zetten wij ons in om de veiligste en meest betrouwbare oplossing te vinden die de verwachtingen van onze klanten overtreft. Wij denken en handelen “groen”.
Onze dienstverlening is niet enkel een zaak van onze verkopers, maar een zaak van elke medewerker binnen OTIS. In België telt onze ploeg 310 medewerkers en bedienen we onze klanten vanuit 4 kantoren: Dilbeek, Herentals, Gosselies en Oostkamp.
Om onze klanten in Brussel een kwalitatieve service te garanderen, werven we voor ons kantoor in Dilbeek een:

Wat houdt de job in?

Als supervisor ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van onze dienstverlening voor onze klanten. Je geeft leiding aan een groep van 10 tot 15 lifttechnici en organiseert hun werk zo efficiënt mogelijk. Hierbij hou je rekening met de doelstellingen en de veiligheidsvoorschriften. Samen met je collega’s sales engineer en sales assistant vorm je een team en ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de dienstverlening van OTIS voor een bepaalde klantenportefeuille.

Concreet betekent dit dat je:

  • werkplanning opmaakt en aanpast naargelang de prioriteiten en omstandigheden;
  • je ploeg technici dagelijks opvolgt en ondersteuning biedt waar nodig
  • werkmateriaal bestelt voor je ploeg en verdeelt;
  • je klanten adviseert op technische vlak en zo de verkoop van je team ondersteunt;
  • verantwoordelijk bent voor de administratieve opvolging van je dossiers.

Wie zoeken we?

  • Je hebt een technische achtergrond en een bachelor denkniveau: diploma of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je hebt minimum 3 jaar werkervaring in een technische en/of leidinggevende functie.
  • Je bent communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling.
  • Je werkt oplossingsgericht en kan de rust bewaren.
  • Je spreekt en schrijft Nederlands en Frans. Kennis van het Engels is een troef.

Wat kan OTIS jou bieden?

OTIS biedt je een job in een internationale context met een dynamische werksfeer. Je krijgt de kans om nieuwe ervaringen op te doen, uitdagingen aan te gaan en verder te evolueren. Je komt terecht in een organisatie waar doelstellingen halen, duurzaam ondernemen én ethisch handelen hand in hand gaan. Daarnaast biedt OTIS jou een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen met onder andere een bonus, groepsverzekering, maaltijdcheques, laptop, gsm, tankkaart en er staat een firmawagen voor jou klaar op de parking.

Interesse in deze job? Stuur je kandidatuur (cv en motivatiebrief) naar Otis NV t.a.v. Anna Cottyn, Schepen A. Gossetlaan 17, 1702 Dilbeek, of via email: [email protected] Voor meer informatie bel 02 481 35 24.
Neem zeker ook eens een kijkje op onze site: www.otis.com

Categorie: 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.