Supervisor Shared Service Centre (M/F) ()

Beschrijving:

Bonar is een toonaangevende producent en leverancier van hoogwaardige technische textielen en van specialistische constructievezels voor civiele, bouw-, transport-, constructie-, agro- en industriële toepassingen.

De productiefaciliteiten van het bedrijf zijn gevestigd in Emmen en Arnhem (Nederland), Lokeren en Zele (België), Obernburg (Duitsland), Tiszaújváros (Hongarije), Ivanka Pré Nitre (Slowakije), Asheville (Verenigde Staten) en via joint ventures in Jiangsu (China) en Yanbu (Saoedi Arabië). Wereldwijd zijn regionale verkoopkantoren gevestigd. Bonar maakt deel uit van Low & Bonar, genoteerd aan de London Stock Exchange. Low & Bonar biedt werk aan ruim 2000 medewerkers, waaronder 1200 medewerkers van Bonar.

De business unit Bonar EMEA heeft twee Financial Shared Service Centres (FSSC) gevestigd in Zele (BE) en in Arnhem (NL). Gezamenlijk verzorgen de FSSC’s de administratie voor de productielocaties en verkoopkantoren in Europa en het Midden Oosten.

Het FSSC voor locatie Zele (BE) is op zoek naar een nieuwe collega in de functie van Supervisor Shared Service Centre. In deze functie ondersteunt u de Controller FSSC bij het aansturen van het FSSC Zele en bent u verantwoordelijk voor de operationele boekhouding van de locatie Zele. Uw verantwoordelijkheden omvatten ondermeer:

– Zorg dragen voor de administratie van Bonar NV (productie locatie Zele en Lokeren)

– Dagelijkse aansturing van 5 collega’s

– Zo efficiënt mogelijk organiseren en optimaliseren van interne processen. De drijvende kracht van change management proces van het shared service center in Zele om de interactie met het SSC in Arnhem te optimaliseren.

– Verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van diverse Finance gerelateerde projecten

– Bewaken van ‘month end closing’ process.

– Financiële opleiding in Hoger Onderwijs

– Sterke communicatieve vaardigheden

– Gestructureerd en doelgericht kunnen werken

– Focus op ‘operational efficiency’

– Sterke kennis van IFRS, Belgium GAAP en het Belgische belastingsysteem

– Analytisch vermogen

– IT minded (kennis van JDE en of SAP is een pluspunt)

– Uitstekende beheersing van de Engelse taal

– ‘Meewerkend voorman’

– Sterk in change management processen

Bonar biedt u een uitdagende functie waarbij u ruimte krijgt om een team aan te sturen en nieuwe processen te implementeren binnen een internationale context. Een competitief salarispakket met diverse extralegale voordelen wordt geboden.

Contact Informatie

Heeft u interesse? Solliciteer online via deze link, onder vermelding van referentienummer PBOS530807-ST-BE. Uw sollicitatie wordt verstuurd naar Simon Bollens.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *