Support Engineer Industrial Automation ()

Beschrijving:

Onze opdrachtgever is als Belgische KMO al meer dan 40 jaar actief in de toelevering van componenten en systemen voor de automatiseringsindustrie. Met een exclusief gamma weet men hoogwaardige kwalitatieve oplossingen aan te reiken aan de Belgische en Luxemburgse industrie. Hun divers klantenbestand bestaat onder meer uit machinefabrikanten, engineeringbedrijven, industriële contractors, industriële eindgebruikers,…

De Functie

Na een intensieve opleidingsperiode staat u als Support Engineer in voor de technische ondersteuning van industriële klanten. Deze assistentie levert u vooral op het vlak van het gamma industriële routers dat vaak wordt toegepast bij remote service, data communicatie en alarm meldingen. Zo ondersteunt u de verschillende klanten bij de ingebruikname, het configureren en operationeel houden van hun systemen.

Daarnaast zorgt u voor de nodige technische pré- en aftersales ondersteuning aan de sales engineers. U werkt de technische vragen van klanten uit en komt met technisch vernuftige automatisatieoplossingen naar voor.

De ideale kandidaat

U heeft een relevante hogere technische opleiding (Ind. Ing. of Bachelor elektronica, automatisatie, ICT,…) genoten en bent vertrouwd met het configureren en verbinden van routers via internet en/of telecomnetwerken. Affiniteit met de automatiseringswereld is dan ook belangrijk. Daarnaast beheerst u het Frans en getuigt u van een vlotte, professionele communicatiestijl. Tenslotte werkt u oplossingsgericht en etaleert u graag uw technische kunnen.

Het aanbod

Als Support Engineer komt u terecht in een gezonde en stabiele Belgische KMO die u de nodige opleidingsmogelijkheden biedt. Hierdoor ligt er tevens ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De no-nonsense cultuur van onze opdrachtgever wordt getypeerd door een informele doch professionele setting. Uiteraard kan u rekenen op een competitief verloningspakket.

Interesse in deze technisch uitdagende functie?

Solliciteer dan bij voorkeur via het online sollicitatieformulier. Voor meer informatie kan u contact opnemen met Pieter Gaukema op 0473/400 350. Monitor Personeelsadvies, Brouwerslaan 29, 2110 Wijnegem. Tel : 03/475 12 51 – fax : 03/ 475 13 64. Uw reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld. www.monitor.be VG.474/B

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *