Support Engineer Installatiesoftware ()

Beschrijving:

Onze opdrachtgever, gelegen te Antwerpen, ligt reeds sinds 1990 mee aan de basis van de ontwikkeling van CAD-software voor de installatietechniek zowel in Nederland als in België. Met meer dan 3.500 klanten en een dagelijkse gebruikersgroep van ruim 8.500 tekenaars is men leider van dit marktsegment. De softwareontwikkeling vindt plaats in Nederland, maar ook in Roemenië.

De kennis en interactie met de installatiewereld vormen het vertrekpunt voor hun technisch tekenplatform, dat zowel voor Revit als AutoCAD een uitstekende basis biedt. Zo is dit platform bedoeld voor het gebruiksvriendelijk en efficiënt ontwerpen van installaties in een BIM-proces.

De uitdaging

Als Support Engineer Installatiesoftware bent u , voornamelijk in de regio Brussel-Wallonië, verantwoordelijk voor de software-installatie op maat bij de professionele gebruikers. Zo draagt u zorg voor een gedegen implementatie, configuratie en begeleidt u de klant bij het eerste gebruik. Verder geeft u technische ondersteuning waar nodig en staat u de gebruikers bij met raad en daad.

Daarnaast geeft u trainingen omtrent werken met het tekenplatform en staat u in voor de algemene technische ondersteuning aan uw collega’s.

De ideale kandidaat

U heeft een relevante hogere opleiding genoten (Ind. Ing. of Bachelor IT, Electronica, Elektromechanica, Klimatisatie,…) of gelijkwaardig door ervaring. Daarnaast hebt u voeling met de installatiewereld en getuigt u van een klantgerichte aanpak. Kennis van HVAC-technieken is eveneens vereist. Indien u reeds ervaring hebt met professionele tekensoftware wordt dit aanzien als sterk pluspunt. Verder beheerst u grondig het Frans en beschikt u over goede communicatieve vaardigheden. U bent dynamisch ingesteld en draagt de nodige verantwoordelijkheidszin uit. Zelfstandig werken en initiatief nemen, klinken u als muziek in de oren.

Het aanbod…

U komt terecht in een groeiende organisatie waarbij uw zin voor initiatief geapprecieerd wordt. Teamwork en respect voor normen en waarden draagt men daarbij hoog in het vaandel. Daarnaast krijgt u de kans om op locatie verschillende klanten technisch bij te staan en hierin door te groeien. Hiervoor biedt men u een pallet aan opleidingen aan evenals een competitief verloningspakket inclusief firmawagen.

Interesse in deze functie als technisch specialist?

Solliciteer dan bij voorkeur via het online sollicitatieformulier.
Voor meer informatie kan je tussen 9u en 21u terecht bij Lies Robbens op 0495 29 35 66.
Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.

www.monitor.be | VG.474/B
Brouwerslaan 29, 2110 Wijnegem | 03 475 12 51
H. Van Veldekesingel 150, 3500 Hasselt | 011 870 865

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *