SURVEY ANALIST ()

Beschrijving:

Punctueel en met een affiniteit voor cijfers

– Als Survey Analist werk je mee aan het opstellen van vragenlijsten in het kader van salarisstudies en je neemt telefonisch contact op met de klanten om te peilen naar hun interesse om deel te nemen aan de salarisstudie. Je staat in voor het verwerken, analyseren en interpreteren van de salarisgegevens ontvangen van onze klanten en tot slot sta je mee in voor de verwerking van de gegevens en de opmaak van onze verschillende softwareprogramma’s en rapporten. Hiernaast ondersteun je onze senior consultants bij analyses op maat van de klant en de opmaak van rapporten in het kader van bijvoorbeeld benchmarkopdrachten en loonaudits.

– Je hebt een bachelor opleiding genoten en een uitgesproken interesse voor HR en meer specifiek beloningsmateries. Je hebt sterk cijfermatig analytische vaardigheden en een goed mathematisch inzicht. Je hebt een duidelijke affiniteit met software-applicaties. Kennis van VBA-programmeercode voor Excel is een pluspunt evenals kennis van statistiek pakketten. Door je zin voor autonomie, punctualiteit en creativiteit weet je zowel zelfstandig als in teamverband optimaal te functioneren. Je hebt een oog voor detail en kwaliteit en beschikt over voldoende communicatieve vaardigheden. Kennis Nederlands is een must, goede kennis Frans en Engels vormen een meerwaarde.

– Je maakt deel uit van de Belgische marktleider in HR dienstverlening, van een sterk groeiende internationale groep die ondernemingszin, dynamisme en evolutie van zijn medewerkers naar waarde schat. Bovendien leer je de rijkdom kennen van de tools die binnen Hudson ontwikkeld zijn en krijg je de kans om binnen je functie te groeien en expertise te verwerven.

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE697423 naar [email protected]

Hudson t.a.v. Marc Decoene

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 29 l Fax 09 221 23 55 l E-mail [email protected]

Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Rekrutering & Selectie, Talent Management en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen.

Met bijzondere mensen naar bijzondere prestaties

Ter ondersteuning van ons team in Gent zijn we op zoek naar (m/v)

Survey Analist

Hudson zoekt medewerkers die gaan voor kwaliteit en professionaliteit. Klanten helpen om HR-processen en systemen op te zetten om talent aan te trekken, te beheren en te behouden, daar draait het om in onze afdeling Organisational Talent Management. Binnen deze afdeling werk jij mee aan de realisatie van de jaarlijkse nationale salarisstudie en andere specifieke sector gebonden salarisstudies.

Categorie: 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.