Team leader Ontwikkeling en Analyse – Antwerpen ()

Beschrijving:

Onze klant is een bank- en verzekeringsmaatschappij gelegen in centrum Antwerpen

Het bedrijf is momenteel zeer ingrijpende Change Projecten aan het ondergaan en zal hierdoor haar IT systemen en applicaties op een structureel niveau moeten aanpassen.

Als teamleader leid je een team van 10-15 gedreven analysten en ontwikkelaars.

Taken:

 • Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, motiveren en ontwikkelen van je medewerkers. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken en neemt sollicitatie interviews af. Je detecteert en signaleert opleidingsbehoeften tijdig en draagt er zorg voor dat je steeds over voldoende, gemotiveerde en geschikte medewerkers beschikt met de juiste competenties.
 • In het kader van de lopende en te verwachten changes stel je de resourceplanning op.
 • Je brengt een duidelijk kader en structuur aan in de operationele werking van je dienst. Zo vertaal je ondernemingsdoelstelling naar meetbare objectieven voor de teamleden en draag je zorg voor duidelijke en onderhouden processen en procedures. Je zit het teamoverleg voor en bewaakt het overzicht over de werkverdeling en werklasten en de algemene werkvoortgang. Je maakt plannings- en samenwerkingsafspraken met andere interne of externe betrokken partijen. Verder voer je ook kwaliteitscontroles uit op verrichte werkzaamheden of in het kader van op te leveren of te ontwikkelen functionaliteiten.

Je gaat actief op zoek naar verbeteringsmogelijkheden om de kwaliteit, werking, efficiëntie en de klantvriendelijkheid van de geleverde diensten verder te optimaliseren.

Profiel:

 • Minimum 3 jaar ervaring als teamlead
 • Ervaring met de implementatie een nieuw portaal waarbij via de juiste securitymechanismen naadloos kan geswitcht worden tussen publiek en privaat deel, migratie naar een nieuw content management systeem,
 • Ervaring in leveranciersmanagement (o.a. afspreken van SLA’s, uitwerken van supportstructuren)
 • Ervaring in de ontwikkeling en uitrol van mobile apps (o.a. managen van ontwikkelingspartner)
 • Marktkennis van (SaaS-)oplossingen voor het maken van afspraken (door prospecten/cliënten met kantoren), het beveiligd uitwisselen van berichten (tussen prospecten/cliënten en kantoren), het invoeren van een stepped security (bv public identity providers, user management platforms zoals Janrain)
 • Affiniteit met targeted marketing (o.a. rule engines tbv het gericht sturen van content), integratie van social media (bv Facebook, LinkedIn, …) in het portaal

Ervaring in een java ontwikkelingsomgeving (bv als analist nauw samengewerkt met java ontwikkelaars)

Onze klant biedt:

 • Uitdagende functie met autonomie en zelfstandigheid in een dynamische werkomgeving.
 • Tewerkstelling in Antwerpen centrum – makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *